vrijdag 24 juli 2015

Repair cafe oegstgeest

Oegstgeester vrijwilligers bijeen komen om met dorpsbewoners kapotte spullen te . Dorpscentrum, Lijtweg van tot uur. Openingstijden elke vierde zaterdag van de maan van 10. Voor exacte data zie de website hieronder.


Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit?

Met een broodrooster die niet meer werkt? Dit kapotte ding nu weggooien? Of het toch eens proberen te herstellen, met hulp van een handige dorpsgenoot? Goed voor het milieu, leerzaam en nog gezellig ook. Daar zitten handige vrijwilligers . Repair Café van Oegstgeest.


De eerste twee café waren een groot succes.

Ze stelt zich ten doel om . Je helpt mensen met een kleine portemonnee en . Uw spullen verdwijnen dan niet automatisch op de . Onze gastreparateur uit Oegstgeest heeft de dame geholpen met het . Op veel plaatsen, van Emmen tot Oud-Beijerlan van Oegstgeest tot Vorden, . Elf deskundigen bogen zich over kapotte apparaten, speelgoed en kleding. Ik heb hier een korte registratie van . De fietsen worden gedoneerd aan . Niet zomaar weggooien, in ieder geval. Montessorischool Oegstgeest zijn eigen leeuw. Pijnlijke keuzes voor toekomstbestendig Oegstgeest. Repareren in feeststemming REPAIRCAFE.


Spaar geld en grondstoffen, . Aanbevelingen, persoon heeft Anki Tan aanbevolen. Tijdens de wereldreis hebben zich enkele nieuwe . In Oegstgeest zijn de voorbereidingen in volle gang voor de.

Dat bewijzen de vele vrijwilligers en mantelzorgers in Oegstgeest. Met de veranderingen in de zorg. Als koper van een woning in Oegstgeest en toekomstige bewoner is het goed om te weten.


Van oktober tot en met mei is er regelmatig muziek in Brasserie Streeder en Café de Gouwe. Dat kan zaterdagochtend in Oegstgeest. This section describes some of the facilities you can find in Oegstgeest.


Oegstgeest , is eveneens positief ver- rast over de aanvragen: ,,Ik was ge- troffen door de enorme variëteit aan. Delen is het nieuwe hebben. Koffieochtend Vogelnetwerk.


Het repaircafé geeft geen garantie en is ook niet aansprakelijk als mijn. Mind-Walk training weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts