maandag 27 juli 2015

Leisele kampplaats

Deze goed uitgeruste kampplaats biedt plaats aan personen en ligt slechts km verwijderd van . Het comfort, de grote speelweide, de neerhofdieren en de . Toeristische regio, Westhoek . Pannenhoeve bivakplaats is gelegen op een actieve boerderij in de grensgemeente Leisele en is vooral toegespitst op jeugdkampen. DE PANNENHOEVE – DE MEERS.

In deze goed uitgeruste kampplaats. Er is een ruime speelweide . Andersvalide personen: 20. Wie gaat er nog mee op kamp? De jarigen van de vakantie. Pannenhoeve bivak is gelegen op een actieve boerderij in de grensgemeente Leisele en is vooral toegespitst op jeugdkampen.


Dit met de vermelding “Chirokamp Leisele, naam van het kind en afdeling”.

De Ruischaar Alveringem. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Beverenstraat Leisele PDF - DocPlayer.


Wij zijn goed aangekomen op de kampplaats in Leisele En we hebben nog nieuws, zaterdag zijn jullie al vanaf half welkom om de. Dit weekend gaat het paaskamp te Leisele door. Zondag kunnen de kinderen worden opgehaald om 16u op de kampplaats.


Hier is een overzicht van de kampplaatsen van de voorbije jaren. Zondag trok Peter met post Zuid-IJzer naar Leisele voor een brandweeroefening. West-Vlaanderen trekken, dit jaar gaan we naar Leisele. Uit een brandende slaapkamer van een kampplaats moesten . Ook deze zomer goedkoper naar je kampplaats met De Lijn.


De Pannenhoeve in Leisele (Alveringem), De Winner in Overpelt, Hanenbos in . Leisele om ons volledig onder te dompelen in de chirosfeer. Wij verwachten u dan samen met uw dochter(s) op de kampplaats. De Beauvoorder en nog veel leuke momenten tussendoor op onze kampplaats !

Ligt er een halte bij je kampplaats in de buurt en reis je in een groep kleiner dan 45. Leisele is het dorpje dat we onveilig zullen maken vanaf 31juli. Deze nieuwe, goed uitgeruste kampplaats biedt plaats aan personen . Met de fiets vertrekken we vanuit Diksmuide richting de kampplaats in Leisele. Er zijn heel wat kampplaatsen zonder bushalte in de buurt, waardoor.


Vandaag was het een rustige dag op de kampplaats in Leisele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts