maandag 20 juli 2015

Denker doener dromer beslisser test

Test je leerstijl met deze leerstijlentest volgens de theorie van Kolb. Ben jij een doener , denker , dromer of beslisser ? Iedereen studeert op zijn eigen manier. Deze test geeft jou een beter inzicht in je studeergedrag en laat je . Veel plezier met de test !

Daarom presenteert Profielen de grote zelftest : Wat is jouw leerstijl? Doeners , denkers , dromers en beslissers. Met deze vragenlijst kun je achterhalen wat je persoonlijke manier van leren is en hoe je omgaat met dagelijkse situaties in je werksituatie.


Er zijn vier leerstijlen: de dromer , denker , doener en beslisser. Ontdek wat jouw leerstijl is door middel van een test. Op zoek naar leerstijlentest doener denker dromer beslisser ? De test is niet een vaststelling van hoe groot uw vermogen tot leren is;.


Dromers nemen graag afstand om hun ervaringen te overdenken en vanuit vele.

Beslissers proberen graag theorieën, technieken en ideeën uit om te zien of ze . Deze leerstijltest is gebaseerd op Kolb en Juch. Leren is volgens David Kolb onder te verdelen in (een mengeling van) leerstijlen. Bezinner wordt ook wel eens Dromer genoemd). Na deze leerstijlen test heb je inzicht in welke manier van leren het meest prettig is voor jou. De doener , de dromer , de denker en de beslisser.


Zojuist heb je de leerstijlentest gemaakt in de Roelof. Neem nu uit je test de punten van de A-kolom en neem deze over in de tabel hieronder. Voor die opdracht moest je testen testen van kolb uitvoeren op internet. Je bent ( voornamelijk) een Doener Een doener wil heel veel ervaring opdoen en experimenteren. Anderen zijn echte doeners , zij willen het liefst meteen met iets aan de slag.


Een beslisser wil vooral het praktische nut begrijpen van de leerstof die hij . Kolb, maar kan geen test vinden op de site, die gelikte is. De denker zoekt naar een logische samenhang tussen zaken. Toch is school vooral gericht op de denker , de nadruk ligt op het leren hoe dingen . Denkers zetten graag hun observaties om in hypothesen en theorieën.

Na het voltooien van deze test kun je leermogelijkheden effectiever selecteren en toepassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts