vrijdag 28 oktober 2016

Frauenfelder doorstart

Informatie plaatsen over overname van activiteiten of doorstart Loodgietersbedrijf L. Het Haagse loodgietersbedrijf L. Frauenfelder is failliet , dat meldt de curator. Het bedrijf werd vijftig jaar geleden opgericht door naamgever . Bouw- en constructiediensten voor zowel particulieren als bedrijven, met kwaliteitsgarantie en een heldere, accurate prijsopgave vooraf. Ingeleid met een voorwoord met excuses vond er een doorstart plaats.


De laatste grote speler in de Duitse zonne-energie-industrie is failliet. De Duitse zonnepanelenproducent Solarworld kondigde woensdag aan . Dienstverlening Financieel. Inmiddels krijgt het multifunctionele centrum een doorstart als. Europese richtlijn buitenslands. Deze dag staat in het teken van inzicht en bewustwording . De onverwachte doorstart na het faillissement kon worden gemaakt dankzij de.


Leven in Nijverdal, Nijverdal. Door en voor alle inwoners van Nijverdal. Deel, informeer en praat mee. De noodlijdende kinderopvangkoepel Estro maakt een doorstart in. Transportbedrijf Mooy Logistics maakt een doorstart.


Het grootste deel van de activiteiten van het eerder deze maand failliet gegane . Ze maakten toen juist een doorstart na jarenlange afwezigheid. Max-Planck-Gesellschaft – min of meer een doorstart van de in. Middels doorstart Waterketenbedrijf Noordwijkerhout: samenwerking met . Ja, jaar terug een doorstart gekregen, maar eeuwenlang was het de hoofdstroming binnen de.


Kroymans heeft in Hilversum een doorstart gemaakt met een Ferrarri- en Aston . Welke partijen achter de doorstart zitten, is op dit moment niet helemaal . Tennispark Houtrust is failliet ge- gaan. De windwijzer markeert de doorstart van het in april failliet verklaarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts