vrijdag 28 oktober 2016

Kinderbeveiliging kastjes

Met een kastdeurklem zorg je dat je kinderen niet met hun vingers tussen de deur komen van bijvoorbeeld keukenkastjes en vitrinekasten. Multifunctionele kastbeveiliger - kastbeveiliger - kastvergrendeling - kinderbeveiliging. Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Of een ander systeem, zonder gaten te boren.


Veranker kasten daarom goed aan de muur met metalen hoekstukken en stevige pluggen.

Zo voorkom je letsel door . Kinderen doen niets liever dan klimmen. Onze zoon is inmiddels de woonkamer aan het verkennen. We willen graag kast kunnen afsluiten zonder dat er geschroefd of geplakt hoeft . Echte kinderbeveiliging dus op de kastdeurtjes – aan de buitenkant, iets dat de keuken direct een “er woont hier een baby”-keuken maakt.


De keuken is de grootste bron in huis van zowel zichtbare als onzichtbare gevaren voor uw kindje. Denk aan messen,schoonmaakmiddelen, .

Deze magnetische kinderbeveiliging wordt aan de binnenkant gemonteerd en kan. Groot voordeel is dat je nooit meer kunt vergeten om het kastje aftesluiten,. Heb je een kast of tafel met scherpe hoeken?


Maak dan gebruik van onze PATRULL hoekbeschermers, die er voor zorgen dat niemand zich eraan bezeert. Kies de beste kinderbeveiliging. Bij Alecto vind je de hoogste kwaliteit.


In eigen huis ontwikkel getest en verbeterd. Bekijk alle specs en beoordeel. Prénatal kast - en ladenstop - Geen Kleurcode. Prenatal polstuigje - Black. Universele sluiting tbv kasten en lades.


Magneetslotjes als kinderbeveiliging voor kastjes en lades die niet zichtbaar is. Te gebruiken in de keuken en huiskamer. Alleen met de magneet krijg je een . Bescherm uw kind tegen scherpe hoeken.


Verzacht botsingen tegen scherpe hoeken van tafels, dressoirs en planken.

Makkelijk te plaatsen zonder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts