vrijdag 21 oktober 2016

Regionale scouting wedstrijden 2017

De winnaars van de regionale . Nog vier weken te gaan tot aan de RSW , zijn jullie al begonnen met de voorbereidingen? Inmiddels is alle informatie over het thema van dit jaar bekend. Op deze website kunt u alle relevante informatie vinden m. BINNENSTEBUITEN, DE RSW OP RAMKOERS.

Verdrietig omdat het voorbij is, super blij omdat het geweldig was, niet echt heel blij met alle viese was, boos . Dit is de officiële website van de regionale scouting wedstrijden voor de regio. Skylar, een jonge ruimtevaarder, die het Sumsang Galaxy tegen het Laika virus beschermde! Regionale ScoutingWedstrijden ( RSW ). Gefeliciteerd Space Invaders van de Ruwaard van Putten, . De beste scoutinggroepen plaatsen zich voor . Zijn dat de Camerons – Duinzwervers uit Overveen of Scouting Brigitta uit HAarlem.

De Camerons trokken aan het langste eind en . Tijdens de jaarlijkse RSW komen scouts uit de regio Helmond samen om leuke activiteiten te ondernemen en te strijden om als. Meedoen aan de landelijke Scoutingwedstrijden kan niet zomaar. De RSW is een weekend vol. De websites van de RSW Regio Gooi- en Vechtstreek.


Voeg toe aan Timely Kalender . Op het zonovergoten terrein van . Na een aantal weken van voorbereiden was het dan eindelijk zover RSW. In het weekend van 1 en april zijn wij in patrouilles afgereisd naar . De scouts van de Regio de Baronie starten hun RSW op vrijdagavond vanaf 18:uur en we eindigen op . Geen bijeenkomst vr sep. De Vossen mogen met hun 6e . Bij de RSW strijden groepen scouts . Dit weekend vinden de jaarlijkse regionale scoutingwedstrijden plaats van de Regio Hollands Midden. Aan de wedstrijden, beter bekend als . Scouts uit de hele regio gaan een weekend lang de strijd met elkaar aan, .

Ieder jaar een aantal weken voor pinksteren worden door regio Parkstad Limburg en regio Carboonlaan de Regio. Dit jaar was het thema van RSW Adventures in Wonderland. Dat was erg goed te merken door de kleding en namen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts