woensdag 16 november 2016

Aangifteprogramma 2016

Lees welke regels van toepassing zijn en van welke mogelijkheden u gebruik kunt maken. Aftrekposten voor ondernemers. Kopie van verstuurde aangifte.


Online aangifte doen in 4. Moet je je belastingaangifte nog doen?

Ieder jaar helpt Computer Idee je met de handige en geautomatiseerde Excel-sheet. Doe zelf je online belastingaangifte met Bokkz en krijg een heel jaar belastingservice. Voor maar € per jaar zonder abonnement. Via dit deel kunt u een aangifteprogramma downloaden. Waar is toch het vertrouwde aangifteprogramma voor de jaarlijkse aangifte gebleven, vroegen veel lezers zich af.


Gebruik de helptekst van het aangifteprogramma als je tijdens het invullen van de . Gisteren was de laatste dag dat u belastingaangifte kon doen, maar wat als u na het indienen van de aangifte erachter komt dat u iets bent . Van maart tot mei is het weer tijd voor de belastingaangifte.

Dit zijn een aantal belangrijke punten om dit jaar op te letten. Werkt alleen voor standaardgevallen. Alleen online, aangifteprogramma downloaden kan niet meer.


Het uitstel dit jaar was . Aangifte wordt veelal gedaan door middel van een aangifteprogramma of een. Leuk is het niet, wel verplicht. Dit zijn de belangrijkste veranderingen als het gaat om inkomen, . Waar moet ik rekening mee houden zodat ik niet meer betaal dan nodig is? Een fout(je) is zo gemaakt, en niet alleen door u. Belastingaangifte doen: hoe werkt het?


Om verder te lezen moet u ingelogd zijn. Wij vertellen u precies waar u aan moet denken bij uw belastingaangifte. Dat lijkt makkelijk, maar als ze een fout maken bij het . De belastingaangifte biedt meer mogelijkheden om te besparen dan je denkt.


Door slim aftrekposten te benutten en te schuiven met inkomsten, . Dat gaat natuurlijk het beste als je de regels en . Hulpmiddelen en aanwijzingen.

Als je aan de slag gaat met het aangifteprogramma moet je ervoor zorgen dat je de inkomsten en uitgaven goed in beeld hebt en dat de . Opgelet: deze voorbereiding is uitsluitend bestemd voor uzelf en kan dus niet als geldige aangifte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts