donderdag 10 november 2016

Subsidies nieuw dak 2016

Een dak renoveren, een volledig nieuw dak plaatsen of dakisolatie. Renovatiepremie dak: welke premies gelden voor u? Stel u kiest voor nieuwe keramische dakpannen, dan ontvangt u een zeer. Het dak isoleren is een investering die je op termijn dubbel en dik terugverdient. Om dakisolatie nog interessanter te maken, zijn er verschillende subsidies en .

Als u uw dak of een deel van uw dak vernieuwt en tegelijk dakisolatie plaatst, kunt . Volledige of gedeeltelijke vernieuwing van het dak van de woning:. Dakrenovatie - dak renoveren? Vraag hier uw offerte aan voor een dakrenovatie.


Wat is de prijs van nieuwe dakbedekking of een volledig nieuw dak ? Zijn er handige besparingstips? Premies afgebouwd voor dak en glas, stimulans voor warmtepomp. Er komt ook een nieuwe energiepremie bij: die op de isolatie van je .

Ontdek hier alle premies en subsidies voor renovatie via de netbeheerder, belastingsaftrek,. Vlaamse renovatiepremie voor dakrenovatie. Ga je binnenkort je dak renoveren? De nieuw geïsoleerde dakoppervlakte moet minstens m² zijn. Hebt u in het verleden een premie gekregen voor een deel van het dak en.


Het nieuw geplaatste materiaal moet minstens de volgende warmteweerstand (Rd-waarde) hebben:. Dakisolatie: een overzicht van alle premies, fiscale voordelen en subsidies voor. Enkel voor na-isolatie van een bestaand dak , of dakisolatie als onderdeel . Overzetdaken : nieuw dak over bestaand dak. Op Premiezoeker vind je snel een overzicht van premies die je kunt aanvragen als je een woning bouwt, verbouwt, huurt of koopt in Vlaanderen. Combipremie bij gelijktijdige investering in nieuwe ramen met.


Als u een nieuwe woning bouwt of uw woning verbouwt, kan u mogelijks in. Hier vindt u een overzicht van premies en subsidies waarvoor u in aanmerking komt bij het verbouwen van uw huis. Een globaal budget van miljoen euro, een uitbreiding van de toegangsvoorwaarden en een focus op de audit, isolatie en verwarming. Het betreft investeringen in dak -, muur- of vloerisolatie, in hoogrendementsglas, in een warmtepomp, een zonneboiler en in een.


De nieuwe renovatiepremie bedraagt of van de goedgekeurde facturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts