vrijdag 18 november 2016

Bbl kraamzorg vacatures

BBL leerling kraamverzorgende Rotterdam en omstreken. Kraamzorg vacatures in Rotterdam. Bekijk dan nu onze vacatures.


Nog niet kraamverzorgende ? Zoek jij een BBL -plek en zou je mee willen werken aan het bouwen van zeer luxe . Ben je al Verzorgende IG (niveau 3) en wil je graag kraamverzorgende worden?

Helaas zijn er op het moment geen vacatures voor kraamverzorgende in opleiding. Ga verder naar onze website van IVT kraamzorg voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures. Indien er weer een BBL -traject bij ons start, kun je via ons deelnemen aan een.


Bij ZiNkraamzorg werk je met plezier in een gezonde organisatie waar eigen initiatief. Vacature kraamverzorgende Eindhoven. De organisatie kenmerkt zich door een breed pakket aan kraamzorgdiensten en is. Deze organisatie heeft momenteel geen vacatures gemeld bij ZorgSelect.


Dan kom je in aanmerking voor de Beroepsbegeleidende Leerweg ( BBL ). Nederland en in het buitenland.

Fulltime baan, parttime baan,. Let op, wanneer je solliciteert op deze vacature , laat je een open sollicitatie achter. We hebben op dit moment geen stageplaatsen voor BBL kraamzorg leerlingen.


Van kraamverzorgende tot arts en van verzorgende in het wijkteam tot fysiotherapeut. Kijk dan bij onze vacatures of bel ons. Dan kun je bij Maartje terecht voor opleidingsplaatsen in de Beroeps Begeleidende Leerweg ( BBL ). Als toonaangevende kraamzorgorganisatie willen wij ook een nummer werkgever zijn voor onze medewerkers.


Nieuwe medewerkers bieden wij . Na dit persoonlijke gesprek wordt de beslissing genomen met welke kandidaten wij het BBL traject gaan starten en wordt je aangenomen als leerling . Ben jij op zoek naar een leerwerkplek? Wij bieden een Beroeps Begeleidend Leren ( BBL ) traject voor de branche erkende. Partusassistenten 0-uur per week. Wil je de opleiding tot kraamverzorgende volgen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres.


Je taken bestaan uit het bieden van topzorg aan moeder en baby. De inhoud van de BBL -opleiding Verzorgende IG met specialisme kraamzorg is afgestemd op de wensen van kraamcentra. Een compleet overzicht van onze vacatures tref je hieronder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts