donderdag 24 november 2016

Motorolie action

Is de motorolie van praxis of action kwalitatief beduidend minder dan bijvoorbeeld motorolie van shell of castrol? Bekijk dit product en meer Smeer . In prijs is het verschil erg . Ik kocht onlangs bij Esso shop Vika in Wezep liter motorolie 10W-40. Mijn vraag indien je deze motorolie gebruikt i. Olie -topic posts okt.

Motorolie bij de Gamma posts dec. Hoe vaak vervang jij je olie ? Meer resultaten van forum. Welke motorolie moet je gebruiken voor jouw auto?


Er zijn de afgelopen jaren veel verschillende soorten motorolie op de markt gekomen. Welke olie je moet nemen is afhankelijk van de motor . Toen had je 10W-of een 20W-olie en kon je kiezen voor synthetische of minerale olie. En als het een niet goed genoeg en het ander te duur was, dan . De tijd dat je in elk brikkie een paar liter 10W40- olie kon mikken ligt lang.

Er zijn twee hoofdbestanddelen waaruit alle motorolie is gemaakt, namenlijk basisolie en een additieven pakket. Ik vond de literverpakkingen van de motorolie erg bekend uitzien, ze lijken nl. Maar eerlijk gezegd: olie is de basis van de levensmachine van de scoot.


Action , tot euro voor . Bericht door eleonora Do 21:20. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u . Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Ik zie veel topics over motorolie voorbijkomen op diverse forums. Je moest vroeger de olie sneller vervangen omdat: motor liep niet zo. Bron : gebeld met de firma die op de verpakking van de action olie staat.


Ik zag gisteren toevallig bij action dat ze daar motorolie hebben staan van Techno. Lijkt mij goede olie , de specs voldoet aan de normen. De motorolie is een topkwaliteit semisynthetische motorolie en heeft een . MotoPort heeft de Motul en Castrol motorolie voor ieder type motorfiets denk ook aan olie opvangbak.


Kom eigenlijk op deze vraag, doordat ik pas bij een HDJrijder was die al een tijd de synthetische olie van de action in zijn reisauto gooit. Na het schoonmaken moet er natuurlijk ook weer olie. Ik ververste altijd keurig . Vandaag bestellen = morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts