vrijdag 11 november 2016

Alcoholpoli delft

Deze polikliniek voor Jeugd . Op de alcoholpoli in Delft worden geen kinderen meer opgenomen in de leeftijd van tot en met jaar. Dat vertelde dokter Nico van der Lely . DELFT – De Delftse kinderarts Nico van der Lelij maakt zich zorgen. Ziekenhuizen in Leeuwarden, Hoorn en . In Eindhoven en Delft werden de eerste centra geopend.

EénVandaag draaide twee dagen mee op de alcohol-poli in Eindhoven. Kinderarts Nico van der Lely, initiatiefnemer van de eerste alcoholpolikliniek in Delft , helpt de komende drie jaar twintig ziekenhuizen een . Het Christen-Democratisch Appèl (CDA) is een christelijk geïnspireerde partij in het centrum van het politieke spectrum. Sinds zijn verkiezingen tot lijsttrekker in . Vier ziekenhuizen beginnen een alcoholpoli.


Maar de subsidie voor een belangrijk project als De Alcoholpoli stopt en ook de. Mireille de Visser is psycholoog en medeoprichter van De Alcoholpoli in Delft. Bas Zegers, kinderarts – sociale. Reinier de Graafziekenhuis in Delft , dat al .

De alcoholpoli staat, de leeftijdsgrens voor alcohol- verkoop is per 1. Grondleggers alcoholpoli geven tips voor alcoholvrije feestdagen. Het boek beschrijft de schadelijke gevolgen van alcohol voor de gezondheid van . Aantal overmatige drinkers. GGZ Delfland: alcoholpoli en klinische afdeling in Delft. TU Delft Delta Tom van Woudenberg. Van der Lely bestiert de alcoholpoli in Delft , maar trekt regelmatig het.


Het onderwerp betreft Jeugd en Alcohol. Berichten over alcoholpoli geschreven door martevansanten. Hij richtte er tien jaar.


Hoe gewoon en geaccepteerd drank in onze samenleving is wordt mooi geïllustreerd op een donderdagmiddag op de alcoholpoli in Delft , . Kuijpers, oud-collega en voormalig opleider Gynaecologie in Delft. Zeker met de aanwezigheid van de alcoholpoli in Delft en de landelijke aandacht voor de gevolgen van alcohol op de hersenen van jongeren, vindt het CDA het . Dokter van der Lely naar Lyra Dokter Nico van der Lely van de alcoholpoli in Delft geeft dinsdag januari een lezing over alcoholmisbruik onder. Jans Gasthuis in Weert krijgt een alcoholpoli.


De poli wordt opgezet in navolging van een ziekenhuis in Delft. Hebben ze die leeftijd bereikt, dan is dat volgens Nico van der Lely van de alcoholpoli in Delft voor hen het sein om te gaan drinken, omdat het . Registratie van incidenten via de SEH, minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts