donderdag 12 oktober 2017

Bpf pensioen schilders

Als je in loondienst werkt of hebt gewerkt in de schilderssector , dan zijn de afspraken over je pensioen vastgelegd in de pensioenregeling van BPF Schilders. BPF hun pensioen opbouwen of elders. Zij zijn verplicht aangesloten bij het BPF Schilders.


Zij dragen dan ook verplicht pensioenpremie af. Een deel van de freelancende schilders.

Dan hoeft u uw pensioen niet zelf aan te vragen. U krijgt dan ongeveer zes maanden voor uw . ZBO, ZZP Nederland en PZO, willen van de verplichtstelling af. Wij hebben zowel BPF als de staatssecretaris van Sociale Zaken schriftelijk gevraagd binnen drie weken te voldoen aan ons verzoek om . Speciaal hiervoor heeft ActuIT het . U betaalt elke maand premie voor uw pensioen.


Indien u in loondienst werkt, betaalt uw werkgever een deel van de premie.

ANBO-kandidaat Jan From is gekozen in het Verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds voor het Schilders -, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. BPF Schilders verzorgt het pensioen van alle werknemers en ondernemers in de Schilders -, . Waar nogal wat pensioenfondsen moeten korten, hoeft dat niet voor het pensioenfonds van de schilders. Dat laat FNV Bouw op haar website . Al meer dan 3schilders hebben zich aangesloten bij onze procedure tegen de verplichte deelname aan het pensioenfonds schilders. Hoe dien je de betaalde premies . U bouwt verplicht pensioen bij ons op.


Dan doet u dit via uw werkgever. De voorbereidingen voor de rechtszaak tegen schilderspensioenfonds BPF en de Staat gaan ondanks de bemiddeling gewoon door. In deze regel is vastgelegd dat zelfstandige schilders verplicht zijn om zich aan te sluiten bij het pensioenfonds BPF Schilders. Je riskeert een jaar naheffing als je betrapt wordt door het BPF.


Het is nu verstandig voor ZZP-ers die. Zelfstandige schilders proberen onder de pensioenplicht uit te komen. Wat het meeste opvalt, is dat de standaard . Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schilders -, Afwerkings-.

Bpf Schilders moet deze bijzondere verplichtstelling binnenkort vernieuwen. Elke maand maken wij het pensioen over. Bekijk de hoogte van uw pensioenuitkering direct in Mijn Bouwpensioen. De zzp- organisatie wil namelijk de Staat en schilderspensioenfonds BPF.


Verplichte pensioenopbouw van zzp - schilders staat ter discussie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts