woensdag 11 oktober 2017

Opvang voor honden tijdens vakantie

Sommige hondenpensions bieden ook dagopvang aan, wat een goed alternatief. Wij werken samen met verschillende hondenverzorgers , verspreid door het hele lan die thuis honden opvangen tijdens uw vakantie of dagje uit. Vakantieopvang maar ook dagopvang behoort tot de m. Uw hond kan in hondenopvang De Ark verblijven wanneer u op vakantie gaat. Uw huisdier zal dan ook niets tekortkomen tijdens een verblijf in De Ark.


Maak ruim voor jouw vakantie een afspraak met het pension, want plekjes zijn schaars tijdens vakantieperioden.

Daarom zijn de kosten voor dagelijkse opvang van honden duurder. In hondenhotels wordt er. Op zoek naar hondenopvang tijdens vakantie ? Selecteer op postcode, tarief en . Misschien wil (of kun) je niet altijd je hond meenemen als je op vakantie bent. Hier zoek en vind je snel en gemakkelijk een hondenopvang bij jou in de buurt.


Hondenhotel Natte Neuzen is gespecialiseerd in kleine rassen. Bij ons heeft uw hond ook de tijd van zijn leven tijdens uw vakantie ! De hele dag vrijheid buiten en binnen!

Lekker spelen met andere honden of luieren in het . Snel en eenvoudig een hondenopvang zoeken doet u hier. Tot nu toe kunt u 1hondenopvang vinden. Niet alleen verzorgen wij de (meerdaagse) opvang van uw huisdier tijdens uw vakantie of afwezigheid maar u kunt voor veel meer . Zoek een oppas tijdens uw afwezigheid.


Ik werk al jaren via Pawshake voor de opvang van honden en katten alsook andere dieren. We zijn 3dagen per jaar geopen dus uw hond kan tijdens uw vakantie zeker bij ons terecht. Elke hond verblijft tijdens zijn vakantie in een rustige, rui. Wij zijn gespecialiseerd in de opvang en verzorging van honden en katten. Hebt u belangstelling voor deze vorm van opvang voor uw hond (en) ik vertel u er graag.


De vakantieopvang is tijdens weekenden en de feestdagen geopend. Maar ook voor uw hond , kat, knaagdier of vogel wilt u tijdens de vakantie de beste opvang die er is. Pension voor honden en katten - Wij hebben afzonderlijke verwarmde ruimtes.


Honden - en kattenpension Thuis afhalen en terugbrengen mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts