woensdag 20 december 2017

Ben admiraal yalp

De Twentse Zakenverkiezing is in volle gang. Ben Admiraal genomineerd is en bij de laatste drie kanshebbers hoort. De missie van het team van Yalp is om bewegen leuk te maken en iedereen uit te dagen tot sport en spel.


Maak kennis met het Yalp team. Yalp (Goor) ontwikkelt hightech speel- en sporttoestellen met computers voor buiten. De ambitie is om deze interactieve playground ook in de .

Bedankt voor dit mooie cijfer, wij streven ernaar . Wat is zijn marketingstrategie? Kiezen tussen de vijf interactieve speeltoestellen waarmee hij . Zo ook Yalp , een bedrijf dat interactieve speeltoestellen ontwikkelt. Zijn interactieve producten zijn al op meer dan 340 . Er zit software in om het spelen uitdagender en spannender te maken, wat veel . Yalp maakt interactieve sport- en speeltoestellen, zodat kinderen weer meer.


Yalp is grondlegger, ontwikkelaar en internationaal distributeur van.

Inmiddels is Yalp uitgegroeid tot een markt leidende, internationaal. Wij zijn een groep vrienden, maar samengesteld uit professionals. As a developer and distributor of play equipment, Yalp creates inspiring environments, which invite young and old to. Ben en Yvonne gaan langs bij . De Goorse ondernemer van Yalp is één van de vier genomineerden . Goorse gasten vanmiddag aan tafel bij het tv-programma In Zaken op RTL Z. Over the last years, Yalp has seen great success and has experienced a wonderful growth - despite the global economic downturns along the way. In een nieuw land moet je echt tij aandacht en energie steken om het vertrouwen te winnen van klanten en distributeurs.


Als nuchter Twents bedrijf is het geweldig om deze . Het heeft inmiddels medewerkers. Bij ondernemersprogramma Z in Zaken krijgen vier bedrijven een boost. Ben is eigenaar en directeur van Yalp.


Hij heeft het bedrijf jaar geleden gekocht. In vier jaar tijd hebben we veel bereikt in de export, maar we zijn er . De CDA-fractie bracht op januari een werkbezoek aan het bedrijf Yalp te Goor. Binnenkort is een dochteronderneming in Amerika een feit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts