donderdag 7 december 2017

Garagebox delft

Nette garagebox te huur in rijswijk. Bekijk nu aanbod bedrijfspanden in Delft. Bedrijfsunit of garagebox huren in Delft ? Dat kan aan de Schiekade in Delft. Deze grote garagebox is ruim bemeten met als binnenmaten: meter breed x 48 .

Tot wel goedkoper dan andere box . De garagebox is te huur vanaf juli. Afgesloten plek waar je uur per dag bij kan. Met een zender gaat het hek open.


Een perfecte plek voor u waardevolle . Maak dan kennis met het Project Schiekade te Delft. Dit project biedt betaalbare bedrijfsunits en garageboxen te koop of te huur aan, op een toplocatie in Delft. Icarusweg te DelftIn de afgesloten parkeergarage aan de Icarusweg bieden wij deze garagebox te koop aan. U rijdt via de achterzijde van het . DELFT - Project Schiekade Delft organiseert zaterdag april van 11.


Rotterdamseweg 3in Delft een open dag. Langs de snelweg Abij Delft op het bedrijventerrein de Ypenburgse Poort zijn bedrijfsunits ( garageboxen ) te koop. Het Bedrijventerrein Ypenburgse Poort . Voor wie een goede plek zoekt om zijn oldtimer te stallen of om overtollig huisraad op te slaan, biedt een garagebox de uitkomst. Garagebox te huur: Huurprijs € 23- Per maand. Nicolaas Beetslaan Berging 7. Cesar Franckstraat Box L rechts.


Aan de achterzijde van de van Foreestweg bieden wij aan deze garagebox met handmatige . Onze opslagruimtes zijn veilig en schoon. Eerste maand voor slechts € 1! Gratis online reservering. Wilt u graag een garagebox huren in Leeuwarden?


Rotsvast is de grootste verhuurmakelaar in de regio en heeft een uitgebreid aanbod. Opslagruimte huren in Delft ? U zoekt een voordelige, veilige en droge opslagruimte in Delft ? Onophoudelijk krijst de slijptol als medewerkers van de gemeente weer één van de garageboxen aan de Faustdreef in Overvecht open .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts