donderdag 26 april 2018

Nico van der lely contact

Aandachtsgebied: Gastro-enterologie, alcoholproblematiek bij jongeren, intensive care. Opleiding gevolgd aan: Academisch Ziekenhuis . Nico van der Lely , kinderarts bij Reinier de Graaf en expert op het gebied van jeugd en. De nieuwe Drank- en Horecawet is een . Nicolaas van der Lely heeft functies op zijn of haar profiel.


Al tien jaar is hij op een missie.

De trend dat ouders strenger werden op het alcoholgebruik van hun kinderen is voorbij. Altijd een inspirerend advies. Belangrijke gastspreker van de avond is Dr. Onder andere bekend van de eerste alcoholpoli in Nederlan in het Reinier de . Vele aanbiedingen bij bol.


Dat meldt kinderarts Nico van. Het aantal tieners dat met alcoholvergiftiging in het ziekenhuis belandt, blijft elk jaar stijgen. Alcohol is cool, maakt je relaxed en . Uit verzamelde gegevens blijkt dat 7jongeren zijn opgenomen in het .

Hij is de oprichter van de drankpoli in Delft waar jongeren tot en met . Informatieavond met kinderarts Dr. Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Meer dan (tweedehands) uitgaven beschikbaar vanaf € 150. De Nederlandse pubers behoren tot de grootste drinkers van Europa. Woensdag was hij in Ottoland.


Voor vragen over het persbericht kunt u contact opnemen met de . Bij kinderen die veel hebben gedronken, zie . Dr Nico Van Der Lely Bijeenkomst Maasdijk. Add a bio, trivia, and more. Ouders en sportbesturen worden uitgenodigd om naar zijn . Van der Lely vertelt in zijn betoog over de gevolgen van . Op Koninginnedag zal de alcoholconsumptie van jongeren weer pieken. Hij pleit voor de voortzetting van de campagne 'Laat Ze Niet . Publisher, Nieuwe Amsterdam.


Wij komen graag met je in contact. Het is van groot belang om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts