donderdag 26 april 2018

Nokhaak prijs

Koop of Verkoop nokhaak op Marktplaats. Helaas hebben wij niets gevonden voor dakladder met nokhaak. Staal, zwart gelakt Artikelnr. Onderkant met houten profiel om beschadigingen te voorkomen.


Met behulp van nokhaak te bevestigen aan nok.

Dakladder met nokhaak (NERFAC6). Prijs vanaf: € 11Excl. Verlengbaar met delen van 3m en 1. Basisprijs incl BTW: €209. Voor het plaatsen van een ladder aan een nok van het dak.


Met de nokhaak kun je een ladder gemakkelijk bevestigen aan nok van het dak. Solide nokhaak voor ladder. Nokhaak voor het veilig werken op hellende daken, geschikt voor alle Altrex ladders.

Bouw en renovatie, ladders, ladders en steigers. Ladder nokhaken set Silverline stuks. Het is mogelijk om met behulp van de NKH nokhaak de ladder bovenaan het dak te bevestigen. Haak zorgt ervoor dat dakladder goed vast komt te zitten op de nok van het dak. Producten getagd met ladder nokhaak (1).


MAXALL Nokhaak aluminium universeel. Universele ladder nokhaak van aluminium. De ladder nokhaak kan over het hoogste punt van het dak worden gelegd ( zie afbeeldingen video). Maxall Nokhaak gemaakt van aluminium, geschikt voor dakladders. Aluminium constructie met duurzame polymeer wielen.


Bouw de meeste standaard ladders om in dak ladders. Plastic gecoate nokhaak beveiligd de ladder over . NOKHAAK DF LIGHT GEPLASTIFICEERD 25XNH. Geef hieronder het aantal producten in waarvoor u een offerte wenst:. U kunt hier een account aanvragen.


Bij aanschaf van de Nokhaak ontvang je standaard jaar fabrieksgarantie.

Altrex Nokhaak laddersBeschrijvingDe nokhaak is een handig hulpmiddel wanneer je met een ladder op een hellend dak werkt. De solide NHK nokhaak past om de meeste ladders. Duw de ladder naar boven door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts