maandag 9 april 2018

Shinzo tilburg

Geniet van een drankje in de loungebar of smikkel van sushi in het restaurant. De Japanse keuken in volle glorie! Een kaart vol met sushi, maki, tempura en wat dacht je van kushiyaki? Je kunt hier lekker eten of gezellig borrelen.


Vind parkeerprijzen, openingstijden en een parkeerkaart van alle parkeergarages, parkeerplaatsen aan de straat, parkeermeters en priveegarages voor Shinzo. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of gewoon te praten over .

ZHEN, EIGENARESSE VAN SHINZO VERTELT TILLYWOOD MAGAZINE. IN EEN AUTHENTIEK PAND AAN DE VERNIEUWDE PIUSHAVEN IN TILBURG. Shinzo in Tilburg , reviews van echte mensen. Gefeliciteerd Caroline en John van stichting Tilburg te Water.


Nice place to eat the best Sushi in Tilburg area! Commentaren, openingsuren, adres, telefoonnummer, plattegrond en sluitingsdagen. Het bedrijf is bij de kamer van . Beneden is een zeer geslaagd lounge gedeelte neergezet met banken, heerlijk brede stoelen en sfeerverlichting. Het eetgedeelte bevindt zich in de zolder van .

Heerlijke sushi of sashimi voor. All You Can Eat, Onbeperkt Eten, Sushi. Ook kua je er terecht voor heerlijke, verse vlees en visgerechten van de grill. Wij zoeken een MEDEWERKER BEDIENING en een MEDEWERKER SPOELKEUKEN.


Uit eten bij SHINZO in Tilburg ? Restaurant SHINZO in Tilburg. Routebeschrijvingen, contactgegevens, recensies en meer vindt u op Whatsfood. Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op Iens, EetNu en DiningCity met in totaal 565 . SHINZO in Tilburg , Openingstijden, Prijzen, reserveren, menukaart en recensies - Reserveer NU Lees alle recencies en Reserveer NU en geef een Cijfer!


This Pin was discovered by Naomi Boone. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Reserveer direct een tafel, bekijk de classificering, adresgegevens, routebeschrijving, . Geen beschrijving beschikbaar. Ook hiervoor ben je in Tilburg op het juiste adres! Resultaten van zoekmachines!


Door TripAdvisor en Iens worden we al jaren uitgeroepen tot beste van Brabant. Kinderkleding en babykleding online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts