maandag 16 april 2018

Video montage vacatures

Intern, Artist, Senior Artist en meer op Indeed. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Solliciteer nu voor een baan als video editor.


Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Dagelijks nieuwe vacatures voor .

Vacature assistent producent - aug. Creatieve video editor met ervaring gezocht -. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare . Editor vacatures beschikbaar op Indeed. Bij Zelfspot maken wij maken flitsende videocontent met een marketinggedachte en dragen hiermee bij aan het . Je creëert vermakelijke video content van hoge .

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . Nederland en in het buitenland. Wil je video editor worden? Ontdek of dit beroep bij je past. We zoeken een freelance video editor om het videoteam van Flair te versterken.


Video Editing in Amsterdam. Helaas, deze vacature is niet langer actief. Bocavista is een innovatief film- en videoproductiebedrijf. Deze vacature is inmiddels ingevuld. Een creatief talent met voldoende ervaring op het gebied van editing en camerawerk.


Part-time video editor vacature gezocht! Bekijk onze vacature voor video -editor. Het festival komt al iets dichterbij en we hebben steeds meer mensen nodig om ons te ondersteunen.


Ben jij degene waar we naar op zoek zijn? Heb jij ervaring met videomontage en .

De beste jobadvertenties in Trovit. Volgens ons is video het uitgelezen middel om dat voor elkaar te krijgen. Meer informatie over deze vacature vind je hier. Quadia is een innovatief internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in online video. Wij zijn al meer dan jaar marktleider op het gebied van zakelijk gebruik.


Freelance jobs voor cameraman, promotiefilms maken, montage van films of het bewerken er van. Antwerpen 1 werken bij (eind)klant. All the jobs in Netherlands on one website.


Search for your next job online now.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts