donderdag 19 juli 2018

Werken in de schoonmaak ziekenhuis

Schoonmaak Ziekenhuis vacatures. Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het ziekenhuis. Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis ? Bent u op zoek naar medische schoonmaak voor uw ziekenhuis ? Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt werken bij een schoonmaakbedrijf je leuk?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laten stralen van bijvoorbeeld een kantoorpan ziekenhuis , een hotel of zelfs een dierentuin. CSU, ervaringsdeskundige in het schoonmaken van ziekenhuizen. Hygiëne en gastvrijheid zit in ons DNA.


Kijk wat wij voor u kunnen betekenen! Beste werkgevers in Nijmegen.

Geïnteresseerd in dit beroep . Je gaat werken in een ziekenhuis in Delft van maandag tot en met vrijdag van . Ik werk graag in het ziekenhuis omdat er hier een heel leuke sfeer is. Je komt te werken in een groot en gezellig team. CSU een top schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste . Vakantiewerk in de schoonmaak Ziekenhuis Maastricht UMC – Avond.


Vrij van studie, tijd voor vakantiewerk. Polyvalent medewerker schoonmaak ZNA Hoge Beuken, 1 (tijdelijk) werkuren 7u tot 15u - Vac. In ziekenhuis : ZNA Hoge Beuken . In het Martiniziekenhuis worden de vacatures voor vakantiewerk in eerste instantie. De inzet van medewerkers voor de schoonmaak in het Martini Ziekenhuis. Heb jij schoongenoeg van thuiszitten?


Kom werken als schoonmaker! Vind nu schoonmaak werk via een uitzendbureau. Kom dan bij Rijnstate schoonmaken !

Als poetsvrouw of poetsman zorg je voor de schoonmaak van bedrijven, ziekenhuizen , stations, luchthavens,. Bekijk de vacatures en solliciteer! Enkele van je taken zijn:.


Wij werken 1 klimaatneutraal en houden rekening met het milieu. De schoonmaak in ziekenhuizen is hopeloos ouderwets. Digitalisering maakt het werk eenvoudiger, efficiënter en vooral inzichtelijker, vertelt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts