dinsdag 31 juli 2018

Asmogendheden

Gezamenlijk vormen ze de zogenaamde Asmogendheden , een alliantie tussen verschillende nationaal-socialistische landen. In de Tweede Wereldoorlog waren dat: Vlag NAZI Duitsland. De asmogendheden waren de landen die streden tegen de geallieerden. Oorspronkelijk werd de `As` alleen ge. Wat is de betekenis van asmogendheden ? Uitgebreid achtergrondartikel over de asmogendheden tijdens de Tweede Wereldoorlog op de website van het United States Holocaust Memorial Museum.


Wat betekent Asmogendheden ? Hieronder vind je betekenissen van het woord Asmogendheden. Je kunt ook zelf een definitie van Asmogendheden. Asmogendheden vertaling in het woordenboek Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek, gratis.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Het Cultureel Woordenboek houdt je algemene ontwikkeling op peil ~ Gesch. Rijmwoordenboek ASMOGENDHEDEN : 7rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Vertalingen in context van van de asmogendheden in Nederlands-Frans van Reverso Context: Met het ondertekenen van het tri-partiete verdrag.


NL EN Nederlands Engels vertalingen voor Asmogendheden. Zoek woord Asmogendheden heeft eén resultaat. As-bondgenoten die tijdens de oorlog de . See what people are saying and join the conversation. Uitspraakgids: Leer hoe je asmogendheden uitspreekt in het Nederlands met een moedertaaluitspraak.


Zo noemde opa de ophalers van de aston altijd). De Tweede Wereldoorlog: aanloop en verloop. De opmars van de asmogendheden. De ondergang van de asmogendheden. Bij deze een korte oefening om jullie kennis over de asmogendheden eens te testen.


Over de opmars van de Duitsers, de bondgenootschappen van de asmogendheden tegenover de. Het resultaat zou zijn dat Groot-Brittannië uit het Middellandse Zeegebied verdreven wer waardoor die regio volledig in handen van de Asmogendheden zou . Churchill dacht dat de omstandigheden zo slecht waren geworden datde asmogendheden nieteensmeer hoefden binnen te vallen:Malta zou . Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat woord te . Duitslan Italië en Japan hadden tijdens de Tweede Wereldoorlog een verdrag waarbij ze afspraken om samen te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts