maandag 30 juli 2018

Vacature video editor

Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Solliciteer nu voor een baan als video editor. Benut uw professionele netwerk en vind een baan.


Dagelijks nieuwe vacatures voor . Vacature assistent producent - aug. Creatieve video editor met ervaring gezocht -.

See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Editor vacatures beschikbaar op Indeed. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare . Bij Zelfspot maken wij maken flitsende videocontent met een marketinggedachte en dragen hiermee bij aan het . Zoek voor de nieuwste video editor vacatures in Nederland op Careerjet, de vacature zoekmachine voor alle locaties en sectoren. Wij hebben de ambitie om de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur te verhogen.


Wij zijn op zoek naar een video editor ! Jij bent de koning(in) van de verfijnde edit. Daarnaast pak je bijna kleine klussen de regie, kun je basis .

Wil jij werken bij het allermooiste bedrijf van Nederland? Jij wordt een absolute topeditor. Maar staat nog aan het begin van je carrière.


Je doet niks liever dan de hele dag in je . Deze vacature is inmiddels ingevuld. Een creatief talent met voldoende ervaring op het gebied van editing en camerawerk. We zoeken een freelance video editor om het videoteam van Flair te versterken.


Ben jij een talent met de camera en kan je ook monteren? Zoek via het menu naar andere vacatures of bekijk hieronder vergelijkbare vacatures. We zijn per direct op zoek naar een zeer creatieve en . Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van video - editor. Over ons MBOjobmatch is een bemiddelaar . Bocavista is een innovatief film- en videoproductiebedrijf. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?


Wat is het doel van de functie? Je krijgt beelden aangelever die jij vervolgens compleet maakt tot een videoproductie. Nederland en in het buitenland. De belangrijkste taken zijn .

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan . Part-time video editor vacature gezocht! Ben jij degene waar we naar op zoek zijn? Cynthia zoekt een Student video - editor in de buurt van Hasselt.


Bekijk onze vacature voor video - editor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts