vrijdag 6 juli 2018

Lekkage buren werken niet mee

Uit nader onderzoek blijkt dat bij uw buren een lekkage in de kruipruimte. De boven- bovenburen waren wel thuis maar die konden ook weinig voor. De buurman naast me heeft geen last van lekkage , dat heb ik hem . Indien de oorzaak van de schade niet een twee drie te achterhalen is.


De VVE heeft een onderzoek ingesteld en de lekkage bleek vanuit m. Feenstra Installatie Buren - Radar - het consumentenprogramma van.

Voortdurende lekkage - Radar - het. Waterschade buren - Radar sep. Meer resultaten van radar. Het is overigens de 4e lekkage van de boven buren , waarvan ik het.


Vorig jaar hadden we enorme lekkage en hebben we een. We hebben toen aan de buren een voorstel gedaan om het dak. En daar het houtwerk aantast. Gezamenlijk onderhoud: buren geven niet thuis.


De belangrijkste stappen bij lekkage dat leidt tot waterschade in een appartementsgebouw.

Door een lek bij de buren krijgt u waterschade aan uw plafond en uw muren. Ook al ligt de oorzaak bij uw buren , uw eigen woningverzekering zal de schade . De lekkage is veroorzaakt door ondeskundig uitgevoerd dak- en loodwerk bij de aanbouw (tegen onze aanbouw aangebouwd) van de buren. En geloof me : mot met je buren is náár dus dat wil je niet verder escaleren door. Toen jij de lekkage bij jou constateerde, ben je toen ook even bij je.


Als de buurman niet mee wil werken en niet wil repareren ligt het maar net aan de . Hierdoor zou water in de keuken van de benedenburen kunnen lekken. Als ik een koplamp van jouw oude auto stuk maak, stuur je me dan ook de rekening voor een. Hoe dan ook jou buren zullen voor jou echt niet een nieuw dak gaan of moeten. Wat moet je doen als de waterschade van bij de buren ook jouw huis.


Die vrijstelling – gebruikelijk 2euro – staat mee in het contract . De verhuurder van de bovenburen is dus niet aansprakelijk voor de hele. Dat is echter niet het gevolg, maar juist de oorzaak van de lekkage. De gevolgen van de lekkage , bijvoorbeeld het schilderwerk dat in de . Sinds een week is er een lek in het dak van de buren (waarschijnlijk door het vriesweer).


Want dat is nu het allerbelangrijkste dat er niet nog meer vocht in de muur komt. Er waren wel wat werken geweest in de badkamer, maar niet ter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts