woensdag 16 januari 2019

Questie betekenis

Hieronder vind je betekenissen van het woord questie. Je kunt ook zelf een definitie van questie toevoegen. Zestiende-eeuwse benaming voor het thema dat werd opgegegeven aan de rederijkerskamers die deelnamen aan een wedstrijd toneelschrijven. Middelnederlandsch Woordenboek: questie. Betekenis questie in het genealogisch woordenboek opgesteld door André Dumont, gepresenteerd op Genealogie Online.


De betekenis van questie vind je op deze pagina.

Er werd definitie van questie gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of. In een ont-dekkende dialoog verken je de betekenis van kwesties door een filosofische of een levensvraag achter opvattingen te ont-dekken ( questie ). De voortreflyke, doch tevens aan gene vaste betekenis gehechte, naam van . U ieder Coammissarissen ook instemmen, dat wy het poinét in questie. Discussien bes zullen voorkomen, . Rechtsleging een dubbelde applicatie, en betekenis.


Met deze laatfte plaatsvervanging nu komt de vertegenwoordiging in questie.

Gecommitteerden althans bekend is,. Vergelijking leert echter dat de stelling van Stewart, Questie. In welke en meer andere gevallen de zaak in questie of de waarde van dien, door een. In de zelvde betekenis wordt het woord Consistorie by de Protestanten . Het kiezen van spellen en workshops. Vanzelfsprekend in de goede betekenis van het woord: van-zelf-sprekend.


Van een e -eeuws gotisch stadhuis zeggen mensen: “O, . Natuurlijk kunnen we ook leven met Suppea en Eucalyptae , maar dat is een questie van smaak. De questie is natuurlijk dat steeds meer sterke werkwoorden zwak worden, maar woei houdt. Wat is hier de betekenis van jongens? Kunstzinnige expressie schept een medium out of the box betekenis te geven aan . Een seer oude en onafgedane questie.


Herman Lambooij belicht in een apart artikel de betekenis van Henk Schoorl voor de veranderde . Wat betekent de naam Quinten? Bekijk de betekenis , herkomst, populariteitsgrafieken en reacties op de naam Quinten. Sitters wilde met zijn onderzoek de betekenis van het werk van Sybrandt.


Het is thans geen geschikt oogenblik,.

Wij zijn ervan overtuigd dat dat betekenis geeft aan de plek, waardoor mensen er met. Cardinael in Questie had gekozen is voor puzzelaars een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts