dinsdag 30 juli 2019

Privacy of veiligheid

Hoe ver mag de overheid gaan om de veiligheid van burgers te. De discussie is niet óf privacy óf veiligheid , maar privacy én veiligheid. De minister van Justitie en Veiligheid Ivo Opstelten, voerde als burgemeester van Rotterdam campagne met de leus: “Ik vind dat veiligheid boven privacy gaat.


Morgen kunnen we niet alleen stemmen voor de gemeenteraa maar ook voor het referendum over de nieuwe Wet op de inlichtingen- en . Sinds leaks valt de discussie rond privacy nauwelijks uit de actualiteit te houden. Gisteren klaagde de Dienst Strafrechtelijk Beleid over het feit dat zij online .

Als we een veilige samenleving willen is het belangrijk dat de veiligheidsdiensten toegang hebben tot onze communicatiemiddelen en zullen . De publieke opinie over de inlichtingendiensten verandert snel. Als Edward Snowden in het nieuws is maakt iedereen zich zorgen dat de . Onverzoenlijk staan ze tegenover elkaar: veiligheid en privacy. Aan de ene kant de realisten die het gevaar van (moslim)terrorisme onder ogen . De snelle veranderingen op het gebied van veiligheid waren voor het.


Kunstmatige intelligentie (AI) kan onze veiligheid vergroten, maar dat gaat wel ten koste van onze privacy. Lees het op Management Impact. Geven we onze privacy op om terroristen te bestrijden?

Burgers moeten een deel van hun privacy voor veiligheid opgeven, zo heeft Europol-directeur Rob Wainwright tijdens een speech in Den . Kun je zeggen dat vrijheid boven veiligheid gaat of is het juist omgekeerd? Wanneer we onze privacy opgeven, geven we een belangrijk deel van onze veiligheid op. Privacy biedt ons veiligheid en . Het onderwerp heeft de laatste jaren verder aan belang(stelling) gewonnen.


Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens. Voel jij je nog veilig op internet? In onze digitale samenleving, waar cybercrime aan de orde van de dag is – WannaCry staat nog vers in . Op deze pagina vindt u informatie over hoe de website van de gemeente Steenwijkerland om gaat met de privacygevoelige informatie van haar bezoekers. Goed nieuws voor politie en AIVD: de balans lijkt uit te vallen naar veiligheid boven privacy.


Maar burgers zullen bedrijven lastigvallen met de . WeHelpen hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het . Vlak na deze aanslag werd er al snel geroepen om privacy barrières op te heffen ten gunste van de inlichtingendiensten. Apple en de FBI liggen met elkaar in de clinch. De Amerikaanse veiligheidsdienst wil de telefoon van een gedode terrorist doorzoeken om . Zo wordt jouw privacy gewaarborgd en kun je met een veiliger gevoel. De privacy is zeker een groot punt, maar de veiligheid won aanzienlijk.


Als professional in de zorg werkt u continu met gevoelige informatie van cliënten en betrokkenen.

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts