donderdag 11 juli 2019

Postnl business point

Bij een Business Point kunnen zakelijke klanten alle postzaken in één keer afhandelen. U kunt bij een PostNL Business Point alleen terecht voor de zakelijke dienstverlening van PostNL, en niet voor geldzaken. Het Business Point is primair voor de zakelijke klant.


Ook het assortiment met uitsluitend grootverpakkingen is hierop afgestemd. Vind locaties en openingstijden van Postzegelverkooppunten, Postkantoren, Business Points en brievenbussen in de PostNL Locatiewijzer. Binnen onze vestigingen Drachten en Sneek bevind zich een Postnl.

Deze dienst maakt ons “one stop shopping” concept nog Kompleter! De meest volledige site met ruim 66. De openingstijden van alle vestigingen van Postnl Business Point in Nederland vindt u op Openingstijden. Bij Impress in Woerden is ook Businesspoint voor PostNL gevestigd. Verder moet PostNL een minimaal aantal dienstverleningspunten.


Bij BZ Repro is het PostNL Business Point van Haaksbergen gevestigd. Voor al uw zakelijke postzaken kunt u bij ons terecht. DEKAS kantoorservice is het PostNL Businesspoint van Heerenveen.

Tijdens onze openingstijden kunt u bij ons terecht voor al uw postzaken. Place for Bizz Helmond opent PostNL Business Point. Open Monumentendag za sep.


Bij MultiCopy Emmeloord aan de Traktieweg is sinds vandaag (maart) ook een PostNL Business Point voor zakelijke klanten gevestigd. Onze vestiging in Genemuiden is geen PostNL Businesspoint , maar u kunt er wel terecht voor postzegels en pakketzegels. Handig voor zakelijke klanten: wij . In het PostNL business point kun je terecht voor alle (zakelijke) services van PostNL. Denk aan het verzenden van (pakket) post en direct mailings, postzegels. Als PostNL Businesspoint schrijven wij kentekens over.


Ook kunt u bij ons terecht voor visaktes, beltegoe het versturen van partijenpost en diverse . PAPENDRECHT -Vanaf dinsdag oktober opent de Opel Centrale in haar Papendrechtse vestiging een PostNL Business Point. Een aantal vestigingen van Formido heeft een PostNL Businesspoint ! Dit betekent dat je voor al jouw postzaken en aanverwanten bij Formido terecht kunt. Sneek – In de winkel van Van der Meulen aan het Grootzand in Sneek komt naast het reguliere kantoorassortiment een PostNL Business Point. Boerenmarkt Woudsend gezocht voor het PostNL Business Point in.


Ben jij klantgericht, flexibel en vind je het leuk om op het Business Point van PostNL te werken? BusinessPoint Waalwijk van PostNL bij jou in de buurt.

Nooit meer gemiste pakketjes. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt. Welkom op de site van Postkantoorhaarlem.


Dit is de website van het Postnl businesspoint Haarlem Waarderpolder, onderdeel van Scolair, totaalleverancier. Bij BBprintOffice vindt u een PostNL Business Point. Van het ophalen, frankeren en wegbrengen . Bij Shop Office vindt u ook een PostNL Business Point ! Of het nu gaat om het afhalen, . U kunt bij ons terecht voor alle producten en diensten die U van een PostNL . In onze winkel vindt u nu ook een PostNL Business Point. Brieven en pakketten versturen naar binnen en.


Vanaf dinsdag oktober is op Keizersveld 1 bij drukkerij-uitgeverij Van den Munckhof, het nieuwe Business Point PostNL Venray gevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts