vrijdag 19 juli 2019

Beschermd stadsgezicht kaart

Niet goed te zien op uw mobiel? Bekijk de kaart met beschermde stads- en dorpsgezichten op rce. Deze kaart bevat alle gebieden.


Op deze kaart zijn alle rijksbeschermde stads- en dorpsgezichten aangegeven. Een beschermd gezicht is een landelijke erkenning van de cultuurhistorische .

Ruim 4gebieden in Nederland hebben deze beschermde status en vallen daarmee onder. Panden die binnen een beschermd stads- of dorpsgezicht vallen krijgen niet. Foto van het beschermd stadsgezicht Grote Kromme Elleboog in Groningen. De RCE heeft een interactieve kaart ontwikkeld waarop zowel de archeologische. Amsterdam heeft twee rijksbeschermde stadsgezichten en drie rijksbeschermde dorpsgezichten.


Op onderstaande kaart zijn dit de blauwe gebieden. Van de beschermde stadsgezichten zijn de begrenzingskaarten , aanwijzingsbesluiten en de daarbij behorende toelichtingen te raadplegen.

Relief, Bodemkaart - bodemsoorten, Bodemkaart - Bodemkaart , vergraven,. Informatie over beschermd stads- of dorpsgezicht in de gemeente Utrecht: wat is het en waar. Het beschermd stadsgezicht Groningen-binnenstad is een van rijkswege.


Gezicht Gouda is een van rijkswege beschermd stadsgezicht in Gouda in de. Gezicht Warmond is een van rijkswege beschermd dorpsgezicht in Warmond. In geval van een beschermd monument of een beschermd stadsgezicht zal altijd de welstandscommissie om advies worden gevraagd.


Alle beschermde stads- en dorpsgezichten in Nederland zijn online in kaart gebracht. Het gaat in totaal om 4locaties met een toelichting. STADSGEZICHT , BESCHERMDE LANDSCHAPPEN, STADS- EN DORPSGEZICHTEN, OBJECTGEORIENTEER BESCHERMDE. Overzichtskaart beschermd stadsgezicht Weesp.


Heijplaat rijksbeschermd stadsgezicht ! Op deze manier wordt het erfgoed in de stad verder in kaart gebracht en als het heel bijzonder is, beschermd. Beschermd stadsgezicht gemeente Weesp. Monument of beschermd stadsgezicht verbouwen.


Alle rijksbeschermde stads- en dorpsgezichten in Nederland zijn vanaf juni online in kaart gebracht.

Surf naar cultureelerfgoed. Zaltbommel met aangifte huizen, gebouwen e. Vervaardigd in het kader van beschermde stads- en dorpsgezichten ex art. De gemeentelijke lijst van beschermde monumenten bestaat uit ruim 8objecten. Gebruik de onderstaande link om het document te downloaden. Kaart beschermd stadsgezicht.


Op de begrenzingskaart (pdf, 9MB) ziet u het totale gebied. Of bent u op zoek naar de grenzen van het beschermd stadsgezicht of archeologische beleidszone? Raadpleeg de Cultuurwaardenkaart Maastricht.


In het beschermd stadsgezicht zijn minder werkzaamheden vergunningsvrij. Voor wijzigingen die gevolgen hebben voor het uiterlijk en de contour van een . Plangrens 19e -eeuwse schil. Binnen een beschermd stadsgezicht kunnen PDF-bestand beeldbepalende panden (kB) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts