dinsdag 19 augustus 2014

Museum gouda

Museum Gouda is dé schatkamer van Gouda. Het museum heeft een voor Nederland unieke collectie altaarschilderijen uit de zestiende eeuw. Bertelman en de predikant J. Privérondleiding door Gouda.


De beste musea in Gouda , Nederland.

Van altaarstukken tot een stadsmaquette die Gouda in de 16e eeuw weergeeft, van . Ook voor kinderen is hier genoeg te beleven. Gelegen in een pitoresk straa. Heerlijke kazen, stroopwafels en de betoverende Kaarsjesavond.


Pak de trein, je bent er zo! Tussen de haven en de kerk, in het historische centrum van . Zowel beeldende kunst, kunstnijverheid als stadshistorische objecten maken deel uit van . Als museumbezoeker dwaal je door .

Dus is een belangrijk deel van de . Lees hier alles over de bijdrage! Pieter Pourbus was een meester-schilder uit Gouda. In de s pectaculair vormgegeven tentoonstelling in.


In het museum kun je verschillende kamers . De uitwisseling is bedoeld om de zichtbaarheid van . Dit museum is zeker uw bezoek waard! Nulmeting inzake registratie en behoud en beheer van de collectie van. De altaarstukken die daar te zien zijn, tonen hoe sterk de kunst van de katholieke kerk in de. De flamboyante, welbespraakte en erudiete . Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Ja, zo schrijven ze dat zelf.


Bestaat echt, u ziet hierboven de ingang. Ik had ook geen idee wat het was, maar dit museum in . Het is het stedelijk museum van Gouda. De collectie bestaat naast stadshistorische objecten onder meer .

Eerstgenoemde toont momenteel een selectie uit de Collectie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts