donderdag 28 augustus 2014

Belastingdienst mijn toeslagen

Met mijn toeslagen regelt u online uw toeslagen. U kunt een toeslag aanvragen of uw gegevens wijzigen. Mijn inkomen is veranderd. Ik wil een wijziging doorgeven.


Wijzigingen in uw situatie moet u binnen weken aan ons doorgeven.

Meteen weten hoeveel toeslag u kunt krijgen? Wilt u informatie over uw toeslagen? U hebt hiervoor een DigiD nodig. U geeft de wijziging keer door.


Wij verwerken uw wijziging voor al uw toeslagen. U ziet hoeveel toeslag u definitief krijgt. Pas nadat u uw nieuwe adres hebt doorgegeven aan uw gemeente en er daadwerkelijk woont, . Bekijk wanneer de Belastingdienst de toeslagen en de voorlopige aanslag uitbetaalt.

Alle betaaldatums op een rij. Uiterlijk om 24:uur staat het geld op uw . Hiervoor hebt u een DigiD en een burgerservicenummer nodig. U ontvangt binnen weken bericht . In sommige situaties zetten wij de toeslag vanzelf stop. In andere situaties moet u de toeslag zelf stopzetten door een wijziging door te geven. U moet toeslag terugbetalen omdat u te veel voorschot hebt ontvangen.


Hebt u vóór mei uw toeslag voor vorig jaar aangevraagd? Tekst verkleinenTekst vergroten. U bent niet (meer) ingelogd met DigiD. Daarnaast zorgt de belastingdienst ook voor uitbetaling van toeslagen zoals de. Zorgtoeslag is de tegemoetkoming die je van de Belastingdienst kunt krijgen om de . Op deze pagina logt u in met uw Digid-code.


Klopt er iets niet, dan ziet u waar . Bij bepaling van het huishouden volgt de Belastingdienst voortaan . Bekijk met deze rekenhulp van de Belastingdienst snel op welke toeslagen je. Heeft u een toeslag en verandert er iets?

Wie kan mij helpen met het invullen van mijn belastingaangifte En voor welke toeslagen kom ik in aanmerking? Ontvangt u zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget of kinderopvangtoeslag? Lees hier wanneer de toeslag op uw rekening staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts