woensdag 6 augustus 2014

Riool verstopt gemeente

Ook kan het probleem zitten in het deel van de aansluiting op het riool dat van de gemeente is . Zijn alle afvoeren verstopt ? Doe even navraag bij de buren. Zij zijn aangesloten op hetzelfde stuk van het gemeente riool en moeten dezelfde problemen . Bij een verstopt riool in een huurwoning kunt u contact opnemen met uw woningcorporatie of verhuurder. Bij een koopwoning kunt u bellen naar een loodgieter .

Is uw riool verstopt en zit de verstopping niet in uw huis? BAM onderzoekt dan waar de leiding is . Huiseigenaren zijn zelf verantwoordelijk voor alle rioolvoorzieningen in het huis, tot en met de aansluiting op het riool. Vanaf dat punt neemt de gemeente het . Wilt u het gemeentenieuws per e-mail ontvangen? Minder afval en lagere kosten voor de inwoner!


Huisaansluiting van de riolering verstopt ? Zit de verstopping op uw eigen terrein ? Dan moet u het ontstoppen zelf regelen.

U kunt daarvoor een bedrijf . De gemeente moet zorgen voor onderhoud van het openbare riool. U bent zelf verantwoordelijk voor riool op uw eigen terrein. Dan schakelt u zelf een bedrijf in. Is het riool bij u verstopt ? Bij de gemeente komen regelmatig meldingen en vragen binnen over rioolverstoppingen.


Wie het probleem moet verhelpen, is afhankelijk. Het ontstoppingsputje op of bij de. Als u het zelf wilt doen kunt u een rioolschets opvragen bij de gemeente.


Alleen wanneer de verstopping is veroorzaakt door boomwortels van gemeentebomen. Schoon drinkwater en de hygiënische afvoer van uitwerpselen via het riool , maken dat de Nederlander een stuk ouder wordt dan 1jaar geleden. Als u een verstopping in de riolering heeft zijn er een aantal zaken die u. Ook jus, vloeibaar frituurvet en olie zijn vaak veroorzakers van een verstopt riool.


Een verstopt riool is een vervelend probleem. De vraag is: Hoe kan dit probleem opgelost worden? Huurder of eigenaar Bent u huurder, dan kunt u het best . Kijk bij een verstopt riool goed waar de verstopping zit. Als bewoner bent u verantwoordelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts