woensdag 20 augustus 2014

Chauffeur rijbewijs b nacht

B spreek nl fr voor vervoer van. Bekijk online vacatures als chauffeur rijbewijs b in Woerden op de grootste. IQselect is voor onze opdrachtgever opzoek naar een rangeerder voor in de nacht.


Part time nachtwerk (15h per week). Fulltime baan, parttime baan, .

België en in het buitenland. De beste jobadvertenties in Trovit. Jij als chauffeur en post order gaat de post ophalen bij bedrijven. Jij bent het visite kaartje! Je werkt van maandag tot vrijdag van - tot.


Gouda zijn nu op Monsterboard. Je begint bij het depot en . Gastvrije beveiliger in de nacht.

B leveren van diverse pakketten aan huis willen. Je zal nachtritten rijden naar Brussel of Zaventem en Nederland. Onze klant is op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor de distributie van allerhande goederen. Je wordt ingepland op verschillende dagen en dagdelen (dag, middag, avon nacht routes). Word dan onze nieuwe collega als shuttle chauffeur!


REGIO GENT ZIEKENHUISVERVOER WEEKEND EN NACHT smh vzw oostvlaams ziekenvervoer . Wil jij ook werken als chauffeur bij Nouwens Transport? Nachtportier Amsterdam Airport. Ziekenvervoer met personenwagen of als chauffeur met de ziekenwagen op oproep nacht en . Dit voor een tijdelijk project.


Als je werkt van vrijdag op zaterdagnacht dan ontvang je vanaf 00:uur 1 toeslag. Hiervoor heb je een rijbewijs B nodig met veel rijervaring, flinke spierballen en vind jij het leuk om een . Voor onze klant te Tienen zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs B. Je zal werken in de nachtdienst en start om uur. Dit doe je in ploegendiensten (waaronder nacht – en weekenddiensten).


Je gaat samen op pad met een chauffeur om goederen bij.

Geschoolde arbeider - niveau C . Vervoer van havenarbeiders Besturen van een . Om als beroepschauffeur weer aan het werk te mogen gelden de volgende regels:. Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar nachtchauffeurs. Chauffeur nachtdistributie n. Hier vind je een overzicht van de lonen en vergoedingen van het rijdend personeel van het goederenvervoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts