dinsdag 19 augustus 2014

Streetdance breda

Come and join the action bij Ghislaine Dance Company! De grootste, beste, professioneelste, coolste en ook nog eens de goedkoopste dansschool in Breda. Voel je vrij en neem gerust een kijkje voor meer informatie.


Doordat vele stijlen met elkaar gecombineerd . Location Slingerweg - Breda - NL.

Welkom bij Dansstudio Djazzle! Maar er wordt ook kennis gemaakt met het klassiek ballet, streetdance ,. Een mix van de Jazz technieken en eigen stijl streetdance. Streetdance is een dansstijl die heel populair is onder de jongeren. Voor Urban, Moderne dans en Musical dans kun je bij Nieuwe Veste in Breda terecht.


Jong en oud van verschillende niveaus kunnen hiervoor bij ons terecht. Prinsenbeek: Klaverveld 55. Of neem contact op via ons contactformulier!

Etten-Leur: Van Bergenplein 15. Tijdens de danslessen combineren we diverse dansstijlen zoals streetdance , ballet en breakdance. Soms hebben we speciale lessen . Kids- streetdance 6-7-jaar, Lotte. Het dansfestijn voor streetdancers en hiphoppers trok zaterdag.


BREDA - De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een incident op het . Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Deze winkel heeft afwijkende openingstijden, check even de site voor U daar heengaat. Verder kunt U terecht bij: Shoerama aan de Valkenierslaan te Breda. Balletschool Giselle en Jorien Peemen, een begrip in Breda en omstreken, bestaat inmiddels jaar.


Lessen in: - Klassiek ballet. Hoe maak je van je hobby je werk? Vraag het aan Mandy en Sandy Dieckmann. In maar liefst zes categorieën waren dansers van Boogie Down uit Bergen op Zoom de beste.


Bewegen is gezon dat weten we allemaal.

Maar het is bovendien ook hartstikke leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts