donderdag 28 augustus 2014

Woonblog sober en stoer

Woonblog landelijke stijl op Pinterest. Je kunt mijn interieur nu omschrijven als landelijk, stoer en een tikkeltje sober. Stoer en sober wonen, geeft veel warmte en rust.


Sober , stoer en landelijk, maar dan wel met een tikkeltje industrieel,. Op mijn blog zal ik diverse woonitems of projecten plaatsen waar ik me mee .

Marts blog is dé plek om inspiratie op te doen voor je interieur. Sober wonen begint bij Met Landelijk Label, breng puur en stoer naar jouw woning! Inge woont met haar gezin in een rijhuis uit de jaren 70. Met oude bouwmaterialen en oude paneeldeuren drukte ze er haar eigen stempel op.


Ik wil iedereen bedanken voor al de lieve reacties op mijn blog en ben heel blij met mijn nieuwe volgers. Maar ik wou heel graag mat zwarte klinken, iets stoer. Dit alles in een huis waar alles in de sobere landelijke stijl is , ik heb mijn ogen uitgekeken.

Deze DIY moeten jullie echt opslaan. Geschikt voor: hout,plastic,porselein en glas Lees meer: . Dank jullie wel voor de mooie blogjaren XXX. Veel decoratie of prullaria zou alleen maar een stijlafbreuk zijn op de stoere , robuuste basis, . Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen, . Marieke Kromme, onze winnares van de baksteenmal, is gepassioneerd door de stoere , sobere woonstijl. Ze heeft er een mooie blog over. Nieuwe producten Openingstijden: Wij zijn iedere zaterdag open van 11.


Zo, na dagen stilte is het weer tijd voor een blog. WELKOM OP MIJN WOONBLOG MAISON MICHEL. Ook de Nepalese pot en dienblad zijn van Sober en Stoer wonen, de kroonluchter heb ik . En alweer heeft het veel te lang geduurd eer ik een blogbericht kon plaatsen. De tijd gaat soms veel te. Ik wilde graag van de nieuw gestucte wand een stoere roest muur maken.


Het stoere bureau is een oude markttafel en hebben we gevonden. Bekijk ideeën over - stoer sober landelijk op Welke.

Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Elke week nam ik me voor weer eens een blogpost te typen, maar het kwam er. Mooie sobere ruimtes met sobere kleuren, vaak met kalkverf op de muren wat een ruimte in dit geval stoer maakt en toch warmte geeft en over warmte gesproken, met mooie strakke open haarden. De lamp van Tierlantijn is gekocht bij t .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts