maandag 14 december 2015

Uitslagen nnks sneek

Het NNKS bestaat uit vier voorrondes voor streetdance, twee voorrondes voor showdance en een finale. Alle uitslagen van de NNKS staan nu online! Leek-Drachten- Sneek -Urk. SDM met teams gestreden voor een Noord- Nederlandse titel op het NNKS in Sneek.


Hieronder de uitslagen van de SDM teams:.

NNKS streetdance en showdance in Sneek deden zaterdag dertien teams van. De uitslagen bij streetdance zijn als volgt:. Noord Nederlandse Kampioenschappen in Sneek hebben dertien teams van.


Teams In2Dance winnen twaalf bekers op voorronde NNKS. Zaterdag april was de laatste voorronde van het NNKS in Sneek. Een medisch hulpmiddel bij droge hoest en kriebelhoest. NNKS Sneek : gepromoveerd naar de . De siroop creëert een beschermend filmlaagje waardoor de slijmvliezen beschermd worden tegen .

Via onderstaande button komt u in het. Trekkingsuitslag grote club actie . Over Súd Ie en Wetterfront. Met het uitvoeringsprogramma Súd Ie en Wetterfront Dokkum wordt watersportstad Dokkum versterkt en de Súd Ie . Normale prijs: gegevens buffelo scootmobiel € 4400. Noord-Nederlands kampioenschap Streetdance ( NNKS ). Door het hoge niveau en de vele concurrentie lagen de uitslagen vaak dicht bij . De prachtige uitslagen van.


Na tegenvallende uitslagen de vorige NNKS , in weken de gehele choreo aangepast. SNEEK - Afgelopen zaterdag maart hebben de streetdance en showdance teams van GV UNIDO wedstrijden gehad van het NNKS , deze keer in Sneek. Voetbaluitslagen van zaterdag maart. Ze pakten twee voorrondes mee van het NNKS. Door de leeftijden moesten ze een leeftijdscategorie hoger en toch werden ze zesde bij hun . Hulde aan de politie van Sneek , die in de Sneekweek het aantal.


LEMMER – Spannende wedstrijden en verrassende uitslagen waren de. Op deze pagina vind je een aantal belangrijke verenigingsdocumenten.

Door op de naam van het document te klikken, wordt deze zichtbaarStatuten vv Ter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts