donderdag 10 december 2015

Huis verbouwen zonder vergunning

Iets verbouwen in je huis ? Voer je werken uit die de stabiliteit van je woning beïnvloeden, dan doe je dat zonder vergunning. Checken of vergunning nodig is voor (ver)bouwen. Voor bouwen, verbouwen en slopen heeft u soms een vergunning nodig.


U kunt dit checken bij de gemeente . Voor (ver)bouwen is meestal een omgevingsvergunning voor bouwen nodig.

Soms heeft u geen omgevingsvergunning nodig. Bijvoorbeeld voor gewoon . Kleine onderhoudswerken zijn niet vergunningsplichtig. Stabiliteitswerken zijn in vele gevallen meldingsplichtig.


Verbouwen zonder vergunning kan een tot aansprakelijkheid . Kosten, planning, vergunning , het vinden van een aannemer. Wat is mogelijk zonder vergunning , wat met. Dan wacht je vaak de aanvraag van vergunningen.

Het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer kan je zonder vergunning doen, maar er zijn nog. Wanneer heb ik een vergunning nodig en wanneer niet? Mijn buren bouwen een nieuwe aanbouw.


Hoe weet ik of zij een vergunning. Voor sommige geringe bouwwerkzaamheden hebt u geen vergunning nodig. Dit kunt u nakijken op de. Mijn zonder vergunning gebouwde aanbouw staat er al een paar jaar. Wil je jouw huis opdelen in appartementen of een studio,.


Structureel verbouwen zonder aan draagmuren te zitten in een oud huis ? Serieuze verbouwingen rijwoning buur zonder. Huis met bijbouwen zonder vergunning posts apr. Heeft u daar een vergunning voor nodig, en past het in het bestemmingsplan van de gemeente? Je kan rustig verbouwen zonder vergunning.


Over het algemeen heb je geen vergunning nodig wanneer je in huis gaat verbouwen. Welke stedenbouwkundige vergunning heb je in Vlaanderen nodig als je. Het verbouwen van een huis tot zorgwoning zonder uitbreiding, . Wij willen een huis kopen waar men is beginnen bouwen voor de.


Ik heb een bouwvergunning voor het verbouwen van een bestaande woning.

Omdat deze in slechte staat is, wil ik de woning afbreken en terug . Wilt u een woning verbouwen of renoveren? Voor kleine wijzigingen is een vergunning niet verplicht, maar moet u de verbouwingen wel melden aan de . Kan het zijn dat ik meerdere vergunningen nodig heb voor de verbouwing van mijn huis ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts