zondag 13 december 2015

Ladder met nokhaak huren

Specialistische ladder voor het veilig beklimmen van hellende daken. Geschikt voor inspectie- en klein onderhoudswerk. Van vouwladders tot telescoopladders. Boelst bijna alle ladders om alle werkzaamheden van gevel tot dak uit te voeren. Bekijk de opties op onze site.


Koop of Verkoop nokhaak op Marktplaats.

Nokhaak met ladder bestaand uit elementen van meter. Wilt u een steiger of andere bouw gerelateerde materialen huren ? Borent - Huur niet te duur. Aluminium ladder 2x treden. Dakladder voor dakwerken op een puntdak.


Speciaal ontwikkelde dakladder voor gebruik op hellende daken. Het is mogelijk om met behulp van de NKH nokhaak de ladder bovenaan. Hangladder uitgevoerd met een nokhaak - lengte meters.


Online reserveren voor huren en verhuur van bouwmachines tot gereedschap.

Voor korte of langere tijd een dakladder huren ? Met de nokhaak bevestigt u de dakladder over de nok van het dak. PER WEEK 1-weken PER WEEKna . De ladder nokhaak kan over het hoogste punt van het dak worden gelegd ( zie afbeeldingen en video). Altrex All Round Reformladder 3x12. Eenvoudig in gebruik en te monteren op vrijwel iedere enkele ladder.


Bent u tijdelijk een trap of ladder nodig wij hebben diverse soorten en maten in de. Eenvoudigde montage door het omkeren van de nokhaak over de nok van. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De ladder is dan stevig verankert aan het dak waarna u veilig kunt werken: Dankzij de wielen kan.


Wilt u uw reformladder uitvoeren met nieuwe toprollen, of een set nokhaken , dit is uit . Ladders , Trapladders , Magazijnladders , Zoldertrappen en onderdelen. Toebehoren : nokhaken , stellinghaken, dakgootleuningen, ladderbankjes , . U heeft geen goot om uw ladder in te plaatsen. Het is overbodig om een stelling in of door het dak te maken. Een overzicht van alle machines en gereedschappen in de categorie Steigers en Trappen te huur bij Lambrechts Verhuur.


Grafner Telescopische Ladder met Softclose 3. Deze nokhaak is de oplossing! Trap, ladder telescopisch soft close.

Little Jumbo Ladder nokhaak (set) universeel (Prijs per set). Helaas hebben wij niets gevonden voor ladder huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts