maandag 26 februari 2018

Klimbeveiliging schutting

Beveilig je woning met behulp van anti-klimstrips. Een anti-klimstrip zorgt ervoor dat inbrekers niet op je schutting of andere omheining kunnen klimmen. Anti- klimbeveiliging wordt toegepast om ongewenste gasten te weren, deze. Wil je voorkomen dat ongewenste gasten over je schutting of schuur heen.


Anti klimbeveiliging beschermt uw privacy en uw eigendom.

U wilt het indringers zo moeilijk mogelijk maken. Het is ondenkbaar dat er iemand over uw schutting. De anti- klim beveiliging van SecuMax voorkomt opklimmen van schutting , muurtjes, regenpijp of dak. Deze beveiliging is ook toepasbaar om dieren te weren.


Makkelijk op muur, schutting of dakrand te bevestigen. Prijs is per minclusief btw. Inbrekers klimmen gewoon over een muurtje of schutting !

Die strips zijn bedoelt als anti-klim maatregel, en moeten volgens de beschrijving , verpakking en handleiding óp een schutting oid gemonteerd . Met de anti-klimstrips van ELRO voorkom je dat ze over je schutting en of muur kunnen klimmen. De puntige strips zijn scherp en maken het vrijwel onmogelijk . De inbrekers klimmen snel op een plat dak of over een schutting en kunnen, buiten het zicht van de. De anti- klimbeveiliging voorkomt opklimmen van schutting , muurtjes, regenpijp of dak. Opzoek naar anti- klimbeveiliging ? Secumax Anti Klimstrip schutting.


Geschikt voor muur, schutting , hekwerk, regenpijp enz. SecuMax anti klimbeveiliging bestaat uit strips van elk 5mm. Kan door vouwranden ook onder . De Secu anti-klimstrip 45x500mm grijs voorkomt opklimmen van je schutting , muurtjes en regenpijpen. De anti-klimstrip is geschikt voor bevestiging op vrijwel.


Deze anti-klimstrip is te gebruiken op schuttingen en dakranden zodat er geen . Mijn buren haten katten, afijn. Zij hebben op onze gezamenlijke schutting aan hun kant hele scherpe gevaarlijke haaientanden bevestigd. Dat ze daarmee mijn schutting slopen maakt ze niets uit.

Ik zie ze ook wel eens op het dak van een tuinhuis zitten in een andere tuin om bijv. Inderdaad hebben die slimme beesten slechts een kleine onbeschermde. Om er zeker van te zijn dat jouw kat de tuin niet kan verlaten, kun je het beste al je tuinafscheidingen ( schutting , muur, hek, etc.) afrasteren. Beschik je over een lage muur of schutting ? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de SecuMax . Nette opklim beveiliging een grote voorraad strekkende meters beschikbaar.


Plaats een barrièrestang in je klapramen als je deze open wilt kunnen laten staan. Plaats antiklimstrips op schuttingen , muren, regenpijpen en daken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts