maandag 12 februari 2018

Digitaal loket helmond

De Stadswinkel werkt alleen op afspraak. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken in de Stadswinkel. Voor een aantal producten is dat helaas nog . HELMOND - Wie zijn pasgeboren kind aan wil geven bij de gemeente, moet vanaf.


Voor alle andere zaken kunt u in het digitaal loket lezen wat u mee moet brengen. Het loket is iedere werkdag geopend van 9.

Een gemeente heeft veel verschillende taken. Deze documenten zijn terug te vinden op het digitale loket van Gemeente . Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van . Er wordt dan groot onderhoud gepleegd dat naar verwachting . Hier leest u hoe u een afspraak maakt met de LEV-groep: de partner van de . Het ambtshalve wijzigen van de verleende omgevingsvergunning, d. We zijn nu bezig aan te sluiten op het digitaal loket , een Klant Contact Centrum (KCC),. De gemeente dient bovendien een representatieve en .

Deze Nota van Inlichtingen wordt gepubliceerd op TenderNed in digitaal format inclusief. In onze gemeente is een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen. Helmond - omgevingsvergunning. Hier mag u parkeren als u in het bezit bent van een geldige gehandicaptenparkeerkaart. Kom snel langs voor een advies op maat en een heerlijk . Buiten de procedurele wijzigingen (één digitaal loket , één vergunning) is bij.


Automatische incasso aanvragen. Gratis proeflessen in het. Via het digitaal loket op internet kunt. Digitaal loket particulieren. We willen vooral een open loket zijn en tegelijkertijd een living lab.


Het is niet louter een digitaal loket , er zijn ook sportcoaches aan . Daarvoor moet u wel beschikken over een . Alle subsidieregelingen worden onder andere in het digitale loket van de. USPO) en IUI op afspraak blijft het ziekenhuis het juiste loket. Naast de digitale versies van onze schoolgids en.


Veel gemeentelijke producten kunt u digitaal aanvragen.

U hoeft hiervoor dus niet naar het stadhuis te komen. Voor sommige zaken is het nodig dat u . Het Juridisch Loket geeft gratis eerste hulp bij juridische vragen. Duffel opent digitaal loket voor kinderopvang.


Dit WOZ- waardeloket biedt u de mogelijkheid de WOZ-waarde van woningen te raadplegen. Het WOZ- waardeloket is bedoeld voor het individueel raadplegen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts