donderdag 8 februari 2018

Gezocht koerier rijbewijs b

Online zoeken naar parttime vacatures, banen en werk als chauffeur rijbewijs b. Koeriers Rijbewijs B vacatures. Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. Chauffeur rijbewijs B gezocht ! Beschikt u over een B rijbewijs, certificaten en kwalificaties om te werken als professionele chauffeur? Dan ben je hier aan het juiste .

Ervaren chauffeur gezocht rijbewijs B ! Voor distributie rit met rond de stops per dag, dagen per week. Garanteren voltijds contract en goed. De beste jobadvertenties in Trovit.


Voor onze opdrachtgever in Etten Leur zijn wij op part-time basis op zoek naar een koerier , chauffeur bestelwagen met rijbewijs B. Je gaat iedere vrijdag alle . Met je bestelbus rijd jij als koerier je route langs onze klanten in Zuid-Hollan waar je pakketten en documenten . Randstad heeft een groot aanbod aan koerier vacatures waar je direct op kunt solliciteren.

Naast je rijbewijs B verwachten we van onze koeriers dat ze . Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je hebt eigen vervoer naar onze locatie. Je reist in ongeveer minuten naar onze locatie.


Wij zijn per direct op zoek naar een Nacht koerier met Rijbewijs B en enige ervaring met het . Voor een opdrachtgever in de regio Boxtel zoeken we een chauffeur met enkel B - rijbewijs in de nacht. Als koerier ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden . Enthousiaste chauffeur (20uur) gezocht met rijbewijs B ! Beste werkgevers in Noord-Brabant. Voor in orde te zijn met de verzekering heb. Voor onze transportfirma zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs B. Je bent verantwoordelijk voor het vervoer van pakketjes voor DHL. Je komt bij zowel particuliere . Voor een bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar een student met een rijbewijs B. Voor onze klant te Tienen zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs B. Je zal werken in de nachtdienst en start om uur.


Vind eenvoudig je nieuwe job. De koeriers van Pyxis bezorgen met hun transporters en bakwagens de gehele dag om de zendingen.

Lijkt het jou leuk om deze personen van A naar B te chauffeuren en kan jij het geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts