dinsdag 27 februari 2018

Dennis van de pol

Bekijk profielen van professionals die Dennis Van De Pol heten op LinkedIn. Goede ideeën ontstaan door creatief denken! Dennis is een professionele keeperstrainer die de laatste jaar zich vol heeft gestort op het keepersvak.


Wat begon met het trainen van de keepers op de . Van de Pol SportConsultancy.

Mijn naam is Dennis van de Pol , vader van zonen, sportief aangeleg hou van voetbal en wintersporten. Mijn specialisatie is Master in de Musculoskeletale . Pol speelde het laatst voor VVGZ Zwijndrecht . Yoga voor mij is een hele praktische methode die heel down- to-earth is. Het helpt je om objectief en zonder oordeel naar jezelf te leren . Place of Birth: Netherlands Zwijndrecht.


Accountmanager - sales - golf - Cuban cigars - single malt whisky - American Football - direct mail. Dennis heeft zich nog niet bij een school ingeschreven.

Schilder in Arnhem of Velp nodig? Er zijn helaas nog geen schoolgenoten van Dennis . In de regio Arnhem en Velp. Het bedrijf is bij de kamer van. De wegkapitein uit de wind houden. Complete your Dennis Van Der Pol record collection.


Shop new and used Vinyl and CDs. De meest volledige site met ruim . HockeyHeroesTV is ontstaan door een echte hockeyfanaat in hart en nieren, Lawrence Tandjoeng. Tagged AHBC, charlotte vega, . Vanaf zijn 5e jaar is Dennis lid van de Vogels. Dennis van de Pol , beleef het moment! Competities, Wedstrijden, Dp.


Dennis van der Pol heeft afgelopen seizoen afscheid genomen als actief speler van het 1e elftal van VVGZ. Vanaf XI, Wissel in, Wissel uit, gele kaarten, geel- rode kaarten, rode kaarten. Keeperstraining met Dennis!

Wat een gaaf filmpje van onze keeperstrainer Dennis van de Pol tijdens zijn training met Zoë v. Barselaar (MA1) en Rick Velle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts