woensdag 14 januari 2015

Bestaande betonvloer isoleren

Of u een al bestaande vloer heeft of de vloer nog moet storten. Er zijn grofweg drie mogelijkheden voor betonvloer - isolatie. Isolatie van een nieuw te storten . Het is niet evident om een bestaande vloer te isoleren.


Toch loont het de moeite om ook warmteverliezen via de vloer tot een minimum te beperken. Wilt u uw betonvloer aan de onderkant of van bovenaf isoleren ?

Laat vloerisolatie en de isolatie van uw kruipruimte verzorgen. Warme voeten op het beton! Bestaande betonvloer isoleren en vloerverwarming er op legge, 0 . Garage vloer van boven isoleren feb. Betonvloer wel of niet verwijderen voor vloerverwarming?


Vloerverwarming op ongeïsoleerde vloer jan. Voor het isoleren van bestaande vloeren, betonnen vloeren en houten vloeren. Wanneer er sprake is van een betonnen vloer is isoleren aan de bovenkant of . Mijn vraag is hoe ik het beste deze op zand gestorte betonvloer kan isoleren ?

Is dat door eerst drukvaste isolatie te leggen en dan de beton te . Ook wanneer je kiest voor een strakke betonvloer in pollybeton is isoleren noodzakelijk. Wegens de grote druksterkte van beton worden drukvaste isolatieplaten aangeraden zoals bv. Bij een betonnen vloer moet je een zwevende opbouw in acht nemen. Een bestaande vloer isoleren is echter geen eenvoudige klus, zeker . Dit is een betonvloer die direct op de grond is gestort. Denk bijvoorbeeld aan een dunne, maar isolerende laag over de bestaande vloer.


Bovenkant van de begane grondvloer isoleren is een ingrijpende klus, die alleen aan te. Het isolatiemateriaal wordt geplaatst over de bestaande dekvloer. Een andere methode om uw woning te beschermen tegen de koude en vochtige invloeden vanuit de kruipruimte is het isoleren van de bovenzijde van de . TS wil de isolatie op de bestaande betonvloer leggen.


Nu heb ik de laatste tijd al heel wat rondgekeken op internet naar een goede manier om de vloer te isoleren , maar ik word er niet echt wijzer . Dan is vloerisolatie lastiger. Je kunt dan bovenop de bestaande (houten of betonnen) vloer een nieuwe geïsoleerde vloer laten plaatsen. Met welke isolatie kunt u het . Het isoleren van een bestaande betonvloer aan de onderkant kan ook met Tempex of PIR, maar denkt u er hierbij wel aan dat alles heel netjes moet aansluiten . Lees hoe je jouw vloer kunt isoleren als je geen of een moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts