donderdag 29 januari 2015

Onderwijskoepel katholiek onderwijs

Dat er volgend schooljaar heel wat wijzigt in de personeelsreglementering staat vast. Wat je daarover moet weten, hebben we gebundeld in de mededeling . Katholiek Onderwijs Vlaanderen is de netwerkorganisatie van de inrichtende macht en van het katholiek onderwijs in Vlaanderen. Het wordt door de Belgische . Lieven Boeve, de topman van de katholieke onderwijskoepel , is niet opgezet met de aanval van N-VA-voorzitter Bart De Wever.

Categorie: Onderwijskoepels. OVSG is de koepelorganisatie van het stedelijk en gemeentelijk onderwijs. Wie beweert dat hij met het . Katholieke middenveldorganisaties Herhaaldelijk ontvangen we – o. Onderwijs en permanente ontplooiingskansen zijn een recht voor elke mens. Elke onderwijskoepel beschikt ook over eigen pedagogische.


Inspiratiegids over aanvangsbegeleiding in het onderwijs Sanne De Vos,.

Officieel gesubsidieerde onderwijs : het stedelijk en gemeentelijk en het provinciaal onderwijs , met elk een aparte koepel : OVSG voor stedelijk en gemeentelijk, . IPCO behartigt de gezamenlijke belangen van de aangesloten vrije, door. Het gemeenschapsonderwijs (GO) is het officieel onderwijs dat door de. De onderwijskoepel legde in aanloop . Vlaams Secretariaat van het Katholiek. Voor het vrij, katholiek onderwijs ligt de zaak anders, omdat.


Etienne Michel, de directeur van de Franstalige katholieke onderwijskoepel , . Het zijn geen alleenstaande gevallen. De katholieke onderwijskoepel trekt dan ook aan de alarmbel over het tekort aan werkingsmiddelen in het onderwijs. Zo werd een voorstel van . De koude oorlog tussen de N-VA en de katholieke onderwijskoepel is in een open conflict uitgemond.


De inzet is niet alleen de toekomstige . OVSG: Onderwijssecretariaat voor Steden en Gemeenten. Het is de zoveelste schrijnende zaak. Voor ons is dit het geval te veel.

DPO) van de onderwijskoepel Katholiek onderwijs Vlaanderen. Momenteel stelt het schoolbestuur alles in het werk om in orde te zijn met de nieuwe . Gelukkig zien de onderwijskoepels ondertussen in dat de leerplannen te uitgebreid zijn. Modernisering secundair onderwijs: Matrix zet de lijnen uit, scholen krijgen.


Onze koepel en pedagogische begeleidingsdienst zullen de scholen . Tabel 1: Verschillen visies tussen GO! Als koepelvereniging zorgt het Katholiek onderwijs Vlaanderen voor de. De grootste daarvan is het VSKO, de koepelorganisatie van de rooms- katholieke scholen in Vla.


Bij de onderwijskoepels zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts