vrijdag 23 januari 2015

Lely campus

Het is onderdeel van het . Maar ditmaal had ik er weinig moeite mee. We mogen parkeren op het dak. Met de ondertekening van de overeenkomst is de weg vrij . Deze installatiegalerij van Armstrong Ceiling Solutions - Zakelijk toont toepassingen die als inspiratie kunnen dienen voor uw volgende project. De campus bestaat uit het internationale .

Op dinsdag maart is de . De Koninklijke Ginkel Groep. Beeldbepalend in dit ultra duurzame project is de hoeveelheid glas dat in grote . Op een terrein van ha verrijst een miljoen euro kosten modern bedrijfscomplex, dat aan zeer hoge . Architect: ConsortArchitects. De openingshandeling bestond uit het zetten van haar handtekening.


Koningin Máxima opende gisteren het nieuwe kantoorpand van Lely. Lely bedrijfscampus van glas.

Burgemeester en wethouders van Maassluis maken ingevolge het bepaalde in artikel 3. Image may contain: people. Armstrong plafond in één van de duurzaamste bedrijfscomplexen in Europa. De locatie ligt op de huidige. Locatie: Cornelis van der Lelylaan, Maassluis. Werkzaamheden: Leveren en monteren van drooglopen op parkeerdek, . Dit is werd een van de meest duurzame industriële . Alles draait om de koe en de boer bij Lely.


Buurman – adviseur duurzaamheidBREEAM expert. Ruim 8medewerkers werken hier aan innovatieve en . De afdeling Product Development van Lely, specialist in agrarische. In the outskirts of the City of the future the working landscapes are integrally designed and offer a great and healthy working atmosphere.


SVOL de namen te kunnen presenteren. Gehele Campus inrichting met Quaranta collectie (hoogte verstelbaar) 4Akustik geluidsabsorptie in kasten. Ultra sustainable utility complex-certified on BREEAM Outstanding level. Zo worden de toiletten gespoeld met . De nieuwbouw is onderscheiden met het hoogst haalbare .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts