woensdag 18 maart 2015

Keimen kleuren

Professionele verf in alle kleuren van KEIM PALETTE EXCLUSIVE bestel je op kleurenwaaier. Verkrijgbaar in alle Sikkens verf producten. Spring naar Kleuren - Kleuren.


Wat voor kleuren zijn er mogelijk en hoe zit het met de. Bekijk de video over keimen kleuren en ondergrond tegels . Rustgevend of inspirerend?

Ook kunnen wij dit product leveren in . De KEIM systemen combineren de beste natuurlijke bindmiddelen met de beste natuurlijke vulstoffen en anorganische pigmenten. Zo kan men tot jaar kleur. Dit grote prijsverschil ontstaat door dat alle Keim producten op kleur worden gemaakt met echte minerale aardse kleurstoffen.


De kostprijs van deze minerale. Sol-silicaat is de nieuwe generatie KEIM. KEIM Soldalan is een hoogwaardige waterwerende, strijkklare. Wit en kleuren volgens de KEIM waaier Exclusiv.


De mooiste kleuren zijn nu ook de beste kleuren.

Lignosil een revolutie in Houtafwerking. De mineraalverf voor hout - esthetisch, duurzaam en uniek. Op de downloadbare kleurenkaart staat voor iedere KEIM kleur vermeld in welke kleurgroep deze valt. Wienerberger biedt als producent van keramische bouwmaterialen een breed en diep assortiment gevelbakstenen onder de naam.


Keimen , buitenmuur voorzien van een kleur. Een groot voordeel is dat het een enorm langdurige . Organische pigmenten veranderen van kleur onder invloed van UV licht. Keim Silicaatverven bevatten uitsluitend lichtechte, anorganische kleurpigmenten.


Minerale kleuren daarentegen zijn UV-bestendig. Door het gebruik van minerale kleurstoffen zijn deze kleuren ook super natuurlijk. Alle Keim kleuren worden handmatig gemaakt vanuit minerale kleurstoffen. Keim Soldalan, is een premium silicaat muurverf voor buiten.


Oprichter Adolf Wilhelm Keim wordt beschouwd als de uitvinder van. Alpen en tegelijkertijd een briljante kleur bezat. KEIM PURKRISTALAT is een 1 minerale silicaatverf in poedervorm,.


De overige eigenaren prefereerden keim en wachten nog op de . Het woord keimen is genoemd naar de Duitser A. Keim die eind 19de eeuw met succes waterglas (kaliumsilicaat) met anorganische kleuren mengde.

Voor iedereen een voordeel. Keim is een minerale muurverf met een extreem lange levensduur. Keim zal direct in de steen trekken waardoor hij niet gaat bladeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts