donderdag 12 maart 2015

Siertraliewerk voordeur

Vervaardigd uit sterk gelast staal met een roestwerende kunststof epoxyhars-coating. Voor montage aan de buitenzijde van de deur of raam. De SecuBar Deco is een eigentijds vormgegeven siertralie voor inbraakgevoelige zijlichten naast voordeuren.


Maar u kunt ook grotere ramen en lichtkoepels . De SecuBar Deco is een eigentijds vormgegeven siertralie voor inbraakgevoelige glasdelen in voor- en achterdeuren. Maar je kunt ook grotere ramen en .

Mijn voordeur is van enkel glas. Boven de brievenbus en eronder is alleen maar een glazen raam. BOCHT 45° MET DEUR ROOKKANAAL ZWART STAAL MM 1MM. Set bestaande uit siertralie : 1x 60cm x 60cm.


Siertraliewerk voor de voordeur. Deze set is geschikt voor voordeuren met twee ramen. De draairichting geeft aan of de deur naar links of rechts draait. Je kunt het beste naar de scharnier kijken.


Zitten de scharnieren rechts?

De Tralies van Toplock worden op maat gemaakt of zijn verstelbaar zodat er altijd een passende oplossing is. Bij de siertralie voor zijlichtjes, kan de dagmaat kleiner. De tralies zijn gemaakt van rvs en kunnen ook. Het ingrijpend verbouwde koetshuis valt buiten de bescherming.


Diverse nieuwe vensters in de dakschilden. Inbraakwerend siertraliewerk voor deuren en ramen. Voor boven uw achter of voordeur , maar ook voor bedrijfsterreinen.


Ramen zijn de meeste inbraakgevoelige plaatsen in uw huis. Om uw huis goed inbraak werend te maken is het dus van belang dat de ramen . Het slot is het mechanisme wat de deur of het raam vergrendeld. Bij oude woningen is de voordeur vaak voorzien van een siertralie hekwerk voor het raam. Tralies voor een raam of deur zijn soms een noodzakelijk kwaad.


Toch zorgt Bouwsmederij Noël dat dit een decoratief element kan worden voor uw woning. Draai sloten altijd op het nachtslot. Is je voordeur niet op slot gedraaid? Dan kan een inbreker gemakkelijk met een bankpasje of een stuk plastic naar binnen. Een buitendeur is niet zomaar een deur , een buitendeur zegt iets over de uitstraling van je.


Een bovenlicht is het kleine raam boven een deur of raam. Via het bovenlicht kan de deur of raam worden geopend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts