vrijdag 13 maart 2015

Avondschool dakdekker

De opleiding dakdekker is momenteel enkel beschikbaar in thuisstudie. Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW werkt nog aan de ontwikkeling van deze . Een goed ontwikkeld evenwichtsgevoel? Prima, maar dat volstaat natuurlijk niet om een goede dakdekker te worden die vakkundig, snel én . Geïnteresseerd in dit beroep?


Dakdekkers werken op hoog niveau.

Hun vakkennis haalt dus best ook datzelfde niveau. In deze opleiding staat kwaliteit, veiligheid en ondernemerschap . Polyvalent onderhoudsmedewerker gebouwen. CVO GENT Centrum voor volwassenenonderwijs. Wat is, wat doet een dakdekker platte daken?


Je doet de voorbewerking van dakbedekkingselementen (leistenen, dakpannen, staalplaten, …). Alle opleidingen leiden tot een erkend diploma. Als je handig bent, geen hoogtevrees hebt en graag buiten werkt kun je aan de slag als dakdekker. Je werkt met bitumen (asfalt) en andere materialen om het .

Opleiding: Platte daken renoveren en isoleren. Scheepmakerskade, Rotterdam. Droom jij ook van een succesvolle carrière als dakdekker ? Volg dan nu de erkende opleiding dakdekker van Thuiscursus. Groothandel in Textiel,  . Uitvoerend CAD-tekenaar Bouw. CVO PANTA RHEI DE AVONDSCHOOL.


Loodgieter en dakdekker metalen dak. Mecanicien personenwagens en lichte bedrijfswagens. Allround dakdekker metaal - Graafschap College. Ben je jaar of ouder da is het ook mogelijk om de opleiding via de avondschool (avonden in de week) te volgen.


Voor de BBL opleiding werk je dagen . Vorig, Directeur, eigenaar bij Willemse Dakbedekking, voorman dakdekker bij . Terwijl anderen voor loodgieter studeren, dakdekker in zinkwerk of met pannen en leien worden, schilderen en behangen (Martelaarslaan) of . Vandaar dat wij besloten hebben om met een dakdekker en ingenieur aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts