dinsdag 24 maart 2015

Vacatures paarden manege

Ben je op zoek naar een baan in de paarden en wil je graag met mensen werken dan ben je hier aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd aan de Zuidbuurt. Aantoonbare ervaring met paarden is een must. Onze voorkeur gaat uit naar een medewerker die allround inzetbaar is.


Paarden vacatures beschikbaar op Indeed.

Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . België en in het buitenland. Op deze pagina vind je actuele vacatures in de paardenbranche. Voor onze trainingsstal van ijslandse paarden zijn wij op zoek naar een enthousiaste hulp voor het. De Manegemedewerker werkt op een manege.


Op een manege worden paardrijlessen gegeven. Als stalhulp staat U in voor het dagelijkse onderhoud van ons bedrijf.

Een varierende (buiten)job waarbij U instaat voor verschillende taken als de paarden. En alle andere voorkomende werkzaamheden op een manegebedrijf. Ervaring met paarden en stalwerkzaamheden is vereist.


Paard jobs available in Noord-Brabant. Zorgmanege de Vrijbuiters? VacaturesDe vacatures staan niet op de website. De FNRS is de brancheorganisatie van manegebedrijven in ons land.


Tevens bieden wij de mogelijkheid tot stallen van uw eigen paard. Ook is het fijn, wanneer je op een prettige manier samen . Holzik Stables is een hippisch centrum met ruim paarden zowel manege als pension. Rijklaar maken van de paarden , begeleiden van het paardrijden.


Werken op een manege is iedere dag anders. Houd jij van paarden , mensen en afwisseling? En steek je graag je handen uit de mouwen? Manège en handelstal in dressuur- en springpaarden.


Om deze functie goed te kunnen uitoefenen;.

Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. Op de eigen manege organiseren we ook wedstrijden en events in diverse disciplines. Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.


Er zijn veel jonge mensen die een opleiding in het paardenvak willen volgen. Manege cq pensionstalling waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en onze paarden voorop! Klantvriendelijk, laagdrempelig, opgeruimd en . Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe.


Per direct zijn wij op zoek naar een. Ben je flexibel, gecertificeerd voor het geven van paardrijlessen , heb je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts