woensdag 25 maart 2015

Voorbeeld sociale kaart zorgvrager

Het opzetten van een sociale kaart is een investering waar je als diaken de vruchten van plukt. Een sociale kaart is een overzicht van instellingen op het gebied van welzijn,. Vraag 25: Geef en voorbeeld van de sociale kaart van jouw instelling. Voorbeeld actieplan van het wijkteam.


Doel: Op praktische wijze de aanpak van.

Als vrijwillige hulpverlener zul je ontdekken dat de sociale kaart een. Een huisarts, een buurthuis en het jip zijn voorbeelden van eerstelijnshulpverlening. Kennis van de sociale kaart in de eigen wijk en van de netwerken binnen en buiten de eigen.


Daarbij is een sociale kaart en dus de wegwijzer een levend product. Ik kan zelf geen goede site vinden met een voorbeeld , en ik snap ook nog niet . Mensen in doelgroepen: twee groepen als voorbeeld 17. Doelgroepen en hun behoeften 20.

De instellingen op een sociale kaart 23. Ontbrekend: zorgvrager Het netwerk van je cliënt in kaart brengen. Een ecogram is als een röntgenfoto van het sociaal netwerk: hierin. Deze sociale kaarten kunnen door iedereen . Kaart - Condities voor het opbouwen van een sociaal netwerk.


We weten allemaal dat zorgvragen voort kunnen komen uit. Formuleer op basis van de goede voorbeelden algemene tips voor het werken aan . LES 9: DOORVERWIJZEN EN SOCIALE KAART. Deze nieuwe definitie impliceert dat zorgvrager en zorgverlener meer samen optrekken.


ZOG MH ( Zorgvragers Organisatie Geestelijke Gezondheidszorg Midden Holland). In het zorgaanbod voor de psychiatrische zorgvrager is de laatste jaren enorm veel veranderd. Je noemt dit ook wel kennis van de sociale kaart. Patricia Werbrouck, Projectcoördinator interprovinciale sociale kaart. Het zijn enkele voorbeelden van de mogelijkhe-.


Voor zorgvrager en zorgverlener. Vlot en inzichtelijk de sociale kaart hanteren.

De zorgbehoeften van een zorgvrager inventariseren met behulp van een. De kandidaat moet hier een methodiek kunnen aangeven (het aangehaalde model is slechts een voorbeeld ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts