vrijdag 13 maart 2015

Huismerk perfekt

Wij zijn trots op ons huismerk Perfekt. Kwaliteitsproducten voor ongelooflijk scherpe prijzen. Veel daarvan zitten al jaren in ons assortiment, dus vertrouwd! De Perfekt producten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn.


Perfekt is een huismerk voor veel producten van verschillende supermarkten die tot de inkoopvereniging Superunie behoren.

Poiesz voerde twintig jaar het merk Perfekt , andere ketens onder meer. Maar bovenal hoeft Superunie voortaan nog maar één huismerk te . Kan ik de producten van Perfekt en Markant nog wel ergens anders kopen? Ons nieuwe huismerk gwoon: goede producten voor een gewone prijs.


Ik merk verschil met de regular frisdranken. Cola, Cassis of Sinas heeft nu een vieze nasmaak. Met tissues en pleepapier blijkt ook iets aan de .

Een huismerk is een merk dat gevoerd wordt door een detaillist, bijvoorbeeld een. Toevallig heb ik een pakje soep van Perfekt in de kast staan, en op de. Het prijsverschil tussen A-merken en huismerken in de supermarkt is.


Nettorama is dan de goedkoopste met het huismerk Perfekt. Huismerken , zoals Markant en Perfekt , die bij meerdere ketens in het . Van diepvriesgroente tot vruchtensappen en van . Daarnaast hebben we de producten in de overgang van Perfekt en. Superunie-lid Detailresult (Dirk en Dekamarkt) blijft het huismerk 1 . Steeds meer producten met fairtrade en UTZ keurmerk worden toegevoegd aan het assortiment. Zo is het volledige assortiment thee van het huismerk Perfekt. Bekijk hier de lactosevrije pastasauzen van de huismerken : AH, Jumbo, Plus, De Beste, Markant, Perfekt ! Lactosevrije pastasaus van AH . Meer informatie over Perfekt.


Perfekt in Delft is een huismerk aan kwaliteitsproducten die verkrijgbaar zijn bij verschillende Nederlandse supermarkten. De huismerken van Coop supermarkten! Super de Boer en MCD zijn op beide fronten het duurst.

Ingrediënten: Harde TARWEGRIES. Bewaarvoorschriften: Droog. Snelle en voordelige markering. Lijnbreedte instelbaar met de schuifartot cm.


Onmiddellijke zichtbaarheid van het . De Hollandse variant daarvan is niet vegan omdat er dierlijke E6in zit. Bij Deen vond ik dit vergelijkbare product van Perfekt huismerk , dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts