woensdag 11 maart 2015

Repair café groningen

Voor exacte data zie de website hieronder. Nederlanders gooien voor meer dan miljoen euro per maand aan waardevolle spullen weg! Zonde en ook helemaal niet nodig, . Zaterdag oktober zullen zij in Wijkbedrijf Selwerd neerstrijken.


Bron Groninger Gezinsbode. Na de zomer op cateraar zaterdag september, is er weer een repaircafe van .

De locatie is Pimpwerkplaats . Foto: Archief Jan Willem van Vliet. Groningen de verlichting op een aantal plekken in de stad. In een oud schoolgebouw aan de Van Oldenbarneveltlaan staan . Iedereen kon er terecht met . Heel wat Quiet-members maakten die . Even things that just need a simple repair.


Dit festival is inmiddels een jaarlijkse . Door het grote succes zijn wij hard op zoek naar een extra reparateur elektrische apparaten!

Daar repareren wij maandelijks vrijwel alles . Niet alleen in de grote steden, zoals Amsterdam, . This Pin was discovered by Linda Houthoff. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Wat doe je met een broodrooster die niet meer werkt? Of een stoel waar de poot van los zit? Repaircafe is in Amsterdam begonnen.


In het Café zijn gereedschap en materialen aanwezig om allerlei reparaties uit te voeren. We blijven gewoon op de locatie . Sorry dat ik reclame loop te spammen op het forum, maar voor de armlastige student is dit een buitenkansje. Januari is wordt er weer een . De feestelijke opening wordt verricht door Bart . Met een fiets waarvan het wiel aanloopt?


Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Motto: weggooien mooi niet Heeft u apparaten thuis die u niet wilt weggooien dan is dit een uitkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts